[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (32) 出道23週年粗卡

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
@哎一股清流

當和南韓三大巨人在一起時自動縮小成寶寶的殷志源
圖1是韓國籃球選手河昇鎮 ​​​​

https://www.weibo.com/2337348632/IDNCnvY3p
大大好細粒
呢排大大有好多奇奇怪怪嘅熱帖
搵清潔巨人擋太陽真係好笑
科學國度嗰度高既人易中暑佢激死咗博士
20200418殷志源相關新聞

👉🏽25日、29日有購物頻道直播[好喜歡][好喜歡]

節選:
為了幫助因遭受新/冠而停滯的農漁村,物以類聚成員們以直播的方式銷售收穫的農水產品。

據製作組透露,物以類聚成員們在本月.11日訪問了全國各地的農戶幫助乾活。據說親自收穫了鮑魚、小番茄、蘆筍、花等多種農水產品,因此受到了關注。

他們收穫的農水產品將於25日、29日.凌晨. 1時.在 CJ오쇼핑 頻道進行直播銷售。挑戰電視購物直播銷售的成員們的表現備受期待。

(所以15號直播說的花是這個呀)

Cr. Sophia_1kyne

凌晨一點直播
可摸耳搬運多啲
個節目越黎越離題
既然已經同物以類聚冇關
可唔可以改左個分組

https://m.weibo.cn/1939307525/4494291772727492

殷志源昨天的生圖和預覽ㅠㅠ💛

Cr. 草莓牛奶味的haru 微博

呢條係比較多人留言
有啲驚我訂嗰啲會無貨
https://m.weibo.cn/1939307525/4494319060577780

殷志源 <預感> 彩排+本放 直拍 能看到1999年限定G1已經很感動了 聽到這個站子已經跟了他23年現在還在繼續喜歡的時候更感動 好珍貴啊TTT ©️lovelyeun
完全棄咗個節目
真係無乜動力去睇
人太多鏡頭太少
有時間我寧願翻睇新西遊記
YGSELECT應該只係其中一個賣既地方
相信只係YGSELECT賣哂
其他地方未
Minishop貨源應該唔係YGSELECT
不過唔明點解YG會出limited edition 有錢都唔賺
明知大大D野好受歡迎
飛黎睇都ok既
冇新鮮大大睇好難捱
飢餓式銷售YG玩咗好多年
公司藝人成日唔CB
物以旱以貴
限量+售完即止會令到啲人下次出乜都9衝去買咗先
但係啲野又唔重質又唔重量
擺明情感綁架我地班飯
你去對比返Part 1 & 2既配置
就會發現今次Part 3既內容係少左
但價錢就不變
最多野送係悉尼
YG就黎HEA到攞啲空氣出黎賣
睇今次DVD時長就知hea
對比悉尼送既野
好感動終於唔係pitta
錯過悉尼 真係我一大失落
買唔返咩?
大大啲野應該難搵現貨
啲零售唔會多入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞