[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (32) 出道23週年粗卡

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇人追大逃脫 tvn羅pd賺錢鄭pd洗錢
有睇
虎東東講嘅
大逃脫收視其實唔高
但好有話題性大家都知呢個節目
我剩係揀恐怖啲集數黎睇
最正係啲題材好敢拍
例如有集好似講世越號(女高嗰集)
有啲內容係令人感動
粉絲推介
世越號係第一季最後一次逃脫 邪教主題
個人覺得防空洞嗰次係幾感動同襟睇
第二季我覺得大宅偷藥都幾好睇 同npc嘅互動做到好似真係拍電影咁
監獄風雲雖然失敗咗但幾好笑 喪屍嗰集就好刺激
最好睇都係精神病院
第三季我覺得上次推理為主都幾正
恐怖果啲真係好睇啲
【TSKS】訪問銷售團.E09.200519.中字

https://www.bilibili.com/video/BV12T4y137VV

多謝老虎前輩tag大大
找數喇
估唔到大大個回覆喎

多謝老虎前輩tag大大
找數喇
估唔到大大回覆喎
@殷志源貼吧微博

20200520 殷志源ins更新一則

大家好!我是水晶男孩的殷志源。
多虧了JK哥@Drunkentigerjk,能一起參加這有意義的#thanks challenge 感到非常高興。

在此我真誠地向那些日夜為新冠病毒奮戰奉獻的醫療人員和相關工作人員表示由衷的感謝和尊敬。

希望能早日度過艱難時期,重新找回幸福的日常生活!

我們親愛的家人 昇潤@w_n_r00 還有J-WALK的在德@dtizsli 水院@suwonjang 請用溫暖的心一起來參與 #托醫護人員的福 #thanks challenge #thanks活動
睇黎同昇潤真係好熟喎
唔知水院同在德會唔會回覆呢
@姜昇潤吧_ForSuperKang

【INS】200520 姜昇潤新增關注三名:水晶男孩殷志源前輩、金在德前輩、張水院前輩

https://www.weibo.com/3552250134/J2Q726Wer

好爆笑
社會生活嗎
會嘅會嘅
佢地咁聽話
順便期待下昇潤會唔會tag mino
反而奇怪點解大大tag既係昇潤而唔係Mino
表面睇大大應該同Mino熟D
還是Mino已經做左??
笑咗出聲
因為昇潤係隊長?
Mino未做
大大甚至冇follow昇潤靜係follow咗大眼
會唔會同mino最近民宿單野有關所以先冇tag佢
有機喎
我都醒唔起添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞