我的英雄學院漫畫討論post (9)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
以下純鳩up

而家AFO複製咗一份自己有嘅能力包括AFO比撚屌
然後佢自己就喺監獄入面食花生
但係佢仲好似知道哂出面發生緊咩事
所以我覺得佢分出去嘅能力唔止係複製本咁簡單
而係類似佛地魔分靈體咁有自己意識喺入面
撚屌訓完三個月醒咗之後咁強烈受到AFO對OFA嘅慾望影響係一個幾有力嘅證明
咪就係 如果向奪舍呢個方向 個故事會比依家仲鳩
其實AFO點解咁想要OFA
明明係佢俾佢細佬既
如果因為all might既話 咁係因為佢係天才姐
因為OFA等於無止境嘅力量增幅器
所有能力都會被buff
佢咁想要一開波就留俾自己啦...
仲送俾人
希望打到一半條中二制發作 (原來有side effect)
之後就路...俾個故事寫落去
E+咁打完..個故事真係爛到不得鳥..
班英雄全部廢物要英雄科1年級生救..
69咁快就升神
英雄科B班原來都係冇撚用...
AFO都可以食好多相同能力嚟增加個output
蘑菇妹同泥佬壓制曬啲卒都要比連登仔屌冇用
主角係A班就集中講A班架啦
係囉 佢自己都有永生既能力
自己都可以永久儲力量啦現家又要搶
...佢係醫生度先算囉到永生
同埋佢一開始唔知細佬有個性
咁佢俾個人儲力,有咩問題?
"攝生"唔係得兩倍壽命咋咩?幾時係永生?
其實兩個能力好似差唔多

AFO就偷取能力 -> 一人有多種能力
OFA就傳承能力 -> 一人有多種能力
爆豪搶哂鏡
焦凍去左邊
日漫撚睇慣龍珠火影覺得主角變強就係爛嘅先兆

又唔睇下宜家呢個綠谷一早就已經唔係講緊要同同期鬥,而係半途咬到呢抽金鎖匙,點做先對得住身邊嘅人
爆豪一早就已經唔係唯二高材生/佐助型咁嘅追隨對象,而係比達/2代endeavor
發現鋒澤最近好唔鍾意舉牌
錯po sorry
今個星期DELAY左 下星期先有得睇
因為OFA係撃敗左佢既力量所以想搶
同埋細佬到而家都仲要對抗佢,所以想收返比佢既力量
好似係
唔記得邊話
醫生有講過連AFO當初都控制唔到OFA,因為有能力上限
奪舍會搞到連AFO都冇晒魅力
278 情報
百百萬整果jam
個個都不推文, 搞到我以為今個星期都冇添
幾驚成班學生會隱哂形,
最後又係寫到班老師幾廢幾廢要班intern出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞