我的英雄學院漫畫討論post (9)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我想問69幾時開到45%嫁
想睇返邊話有講
好似上次開完100%自殘之後就開到
仆街講我英都要囉萊納出來鞭屍
人地又廢又訓係度, 起身又被人打
今次九成係撚屌同巨神兵出嚟秒哂啲英雄
安德瓦力戰而敗, 會有段時間開唔到工
然後撚屌因為未完成所以有副作用要撤退
"放過"咗啲英雄

之後英雄社會進入動盪時代
撚屌用解放軍名義周圍挑起火頭
英雄搞唔掂所以比平民質疑

之後跳過一段時間
69升完lv出嚟重建和平的象徵
最後同撚屌決戰成為新嘅和平象徵BBQ完

如果無比人腰斬嘅話
反派勁太多
本身英雄個邊都係靠allmight一個最大戰力壓到對家
火佬打隻特化腦無都差d死
點打死柄木同巨神兵
兩個點睇都勁過隻腦無
如果全盛時期allmight應該遠距離用拳風都屈死佢地
allmight快到睇唔到
一拳打甩屌個頭佢都未知咩事
如果結果又因為某啲原因偷唔到,例如意志力等等,個過程都應該幾好睇
如果個故事係咁發展都唔錯:
之後又再以意志力做伏線,個個人因為願力大,搞到死柄木冇AFO,之後最後同主角PK
利申FF only
以平哥嘅風格應該唔會咁樣
死柄木吹雞叫巨神兵拖馬過黎
其實有機會死
或者比吊用黎試AFO 拎NO.1既個性
如果結果又因為某啲原因偷唔到,例如意志力等等,個過程都應該幾好睇
如果個故事係咁發展都唔錯:
之後又再以意志力做伏線,個個人因為願力大,被偷個性者慢慢拎返自己嘅個性,搞到死柄木冇AFO,之後最後同主角PK
利申FF only
以平哥嘅風格應該唔會咁樣
ff again : 又或者ofa同afo有互相抵銷之用
主角知道咗之後,最後用ofa cancel中二屌嘅afo,之後贏咗
依加死柄木未用AFO都滅城啦
,但因為主角光環,主角冇變返無個性,例如剩返「超力量一種個性」,之後time shift一陣子,可能20歲之時,能control ofa full cloud 100%,成為no.1
原來係咁
其實我冇追漫畫,淨係睇咗最近拎咗AFO
我都係出返去先,補返前面嘅漫畫集數
如果火佬冇事咁即係其他人應該都冇事
如果一定要有人死
按道理說抹消係AFO天敵
冇肉體強化嘅人掂都未掂到就畀噴射打殘
仲有垂死嘅人打最後一擊一定係暴擊嘅原理

我係作者夠狠心都唔會寫死火佬搞到斷咗伏線而係留返present mic 一個人喺世上 用兔仔嘅死交代英雄方有幾無力 再偷埋噴射之後同OFA個漂浮打
姐係連作者自己都skip左
冇肉體強化嘅人掂都未掂到就畀噴射打殘
仲有垂死嘅人打最後一擊一定係暴擊嘅原理

每一隻字我都明但你放埋一齊就完全唔明
火佬好似暫時冇被屌打
火佬
你睇咗了?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞