我的英雄學院漫畫討論post (9)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
無限眼水combo好撚好笑
完全睇唔出可以點收科
腦無本身設定純力量都已經好勁, 但真係冇咁誇張lor
相澤老師
A班學生+心操個頁好滾動
死柄木未100% 好似得70定乜9
打到唔知幾時 唔夠電 番歸下次再打過
個醫生都話對腦負荷好大
應該打打下變弱智
動畫出69跳出下依下應該好正
連上鳴唯一既存在意義都要搶走
可能ofa未埋到身已經比all might屈死咗
其實到而家都未知奪取個性個條件係乜
穩定率 呢個percentage 應該係用嚟遲下吹點打敗佢⋯⋯
最後果版見到話今次輪到我地有啲感動
除左啲分鏡,呢到係咪得我一個覺得幾好睇
係咪有啲似火影後期戰力失控 果個階段?
除左d根本性既問題(打鬥分鏡、戰力)已經改變唔到之外

一唔講死柄木 故事主要圍繞返其他人身上 即刻好睇左十倍
不嬲都係AFO同OFA >>>> 其他人
不過作者未畫過AFO同OFA巔峰時期

只係死柄木改造身體訓完覺就直接變AFO+OFA
勁得太快
鳴仔雖然都係靠父幹
但係練螺旋手裏劍,仙人mode,九尾mode都有畫佢點練
屌同巨神兵打兩下就算
唔係個個接受到
火影唔算失控既 等左十幾年個幾件傳說級出黎 讀者睇佢地毀天滅地係幾爽 但我英隻吊咁早出場預睇你同主角一齊成長 點知睇你咁多集好似乜都冇做過就輕鬆炸晒成條鎮
我覺得係個吊性格唔討好 為奸角而奸角所以令人睇得唔係咁舒服
佢個性格唔討好, 令人覺得佢能力根本唔值得有咁嘅升級
與其升能力, 不如心態上長大下...
中二撚咁就打底左火佬
屌你老母
火佬始終都唔夠allmight並既力量打
被封印個性前提下 死柄木的身體能力直逼歐爾麥特
龍九衝上去想幫忙 被打飛的安德瓦波及到
兩人被死柄木踩在地上 死柄木模仿歐叔神野之戰的動作挑釁著
剩下的腦無通通醒來了 相澤遇到了無法抹消的腦無
老爺車丟下綠谷爆豪們 去幫忙橡皮頭
死柄木衝向相澤 相澤大喊著
我還要看著學生們 直到他們成為英雄
最後一幕 綠谷比老爺車更快 衝上去阻止死柄木
老師 這次輪到我們了
屌真係一扯到中二柄木,成個劇情嘢就暴走,加上一下將能力無限upgrade,好似有無晒副作用,不如能力直接變xmen算,唔好講副作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞