我的英雄學院漫畫討論post (9)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

呢個係69定吊黎
即係而家隻中二病有埋all for one
5歲既弔 似係特登整到個人設咁似
睇完之後一頭霧水⋯⋯
好多野唔明 replicate嘅afo同original afo 有咩分別?
奸角威能到爆
極度唔合理埋尻吹到佢咁勁
可能原版AFO有舊時偷偷埋埋成堆個性掛
隻眼似69
其實依家個feel似就快完 係咪要變爛尾
綠谷仲讀緊書就要做救世英雄
打完死柄木都唔完就要出暗黑大陸篇
都唔貪佢d舊個性啦 醫生有咁多複製個性database, 慢慢揀都得啦...
仲有就係醫生俾咗自身原本嘅不老個性AFO, 自然複製一個俾自己...其實個意義係做咩,
同埋都幾廢,得壽命兩倍仲要neff體能...AFO咁都要....
個性同寫輪眼一樣
去到最後話比人就比人
一開始綠久知既話就唔洗咁傷心

覺得呢幾集戰鬥亂到仆街係咪我問題
我覺得佢地要睇心理醫生多啲
正常的
如果你剩係覺得呢幾集先亂就真係有問題
屌你老母浸一浸藥水就變afo

神野之戰 複製版AFO都打到ALLMIGHT仆街

所以死柄木依加個原版AFO有晒以前偷偷埋埋D個性
威力加強版
姐係遲啲要睇兩個有複數超能力嘅超人互毆
我反而想睇下爆豪心操果啲發覺自己追唔上69會點
宜家變左69先係天之驕子
唔重覆火影覆轍就應該會講下佢地點樣發揮到自己既才能,唔做第1但做到no.1做唔到既野
姐係紅髮仔果啲no.1就唔會輪到佢
但做坦方面就可以好勁
我就唔信舊時原版AFO嗰d個性醫生冇複製到...
咁俾中二弔用複製版AFO 再偷醫生複製嗰d個性都得啦...

最大問題係個故事都冇交代原版AFO同複製版AFO有咩分別...
如果原版係勁d,所以留俾中二弔就話姐...
唔明點解下下都要俾原版個性人地,自己用複製版...

同埋醫生嘅個性係兩倍壽命,咁佢俾AFO用都唔夠啦,
人類最長就150歲,兩倍都係300歲...
AFO都死啦,得嗰300年,仲要扣運動能力...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞