《我在女校教書的日子》(2)

1001 回覆
133 Like 4 Dislike
今日既火星時區
聽住先,有文睇先再入嚟推
她愣著看著熱狗,沒錯,我咬了她吃的那個方向。

「你食埋佢啦,我唔要啦。」糟了,我好像玩出火了。

「Er…我買個新比你啦好無。」

「唔洗啦,你食啦。」嘉柔臉色一沉,我好像一個舉動將她從過山車的頂端一下子帶回谷底。

「我地不如入去睇下啊。」我用光速吃完熱狗,身體也恢復了不少。

「你行唔行到啊。」嘉柔隨即過來扶我。

「得啊,老虎都打死幾隻呀。」

「咁我地快啲入去呢到啦,好似全部都係三眼仔既野啊。」原來嘉柔不但對喜愛哆啦A夢亦鍾情於三眼仔。

進到場館以後,上千對眼睛看著我們,沒錯,就是嘉柔喜歡的三眼仔,裡面賣的不缺一些公仔,飾物等的東西,而嘉柔好像看上了一些東西。

「做咩呀,你鍾意?」我問她。

「係呀,好靚喎。」

嘉柔手上的是一個火箭形狀的夾公仔機,裡面擺放了差不多十隻迷你三眼仔,好像還會發聲。

「我送比你呀。」

「唔得,雖然有啲貴,但係我都唔會要人買比我囉。」

「就當係你請我黎迪士尼玩既回禮啦。」我拿走她手中的夾公仔機,想不到一樣是很長的隊伍。

排了差不多十分鐘,才輪到我結帳。

「咪住。」嘉柔匆忙地走到我身旁,還拿了兩個三眼仔的杯麵。
樓主今晚會擠牙膏 不過10點前出晒
一入黎就有文

係咪幾得意 有無三眼仔同好
樓豬 竟然出文
咩意思
兩個杯面
話你咁耐先出一更 仲好意思問人咩意思
幾正咁
細個見過有迷你扭蛋機可以係屋企玩

成日想買一個玩下
得意!咁樓主係咪會送盒比我地
十一點都黎緊
樓主弱智 成日吹水 等到後日十點都未有
我屌你老母
樓主不嬲都係火星時間
「可唔可以買埋呢兩個啊。」嘉柔低聲的向我求。

「擺上黎啦。」我也是服了這個嘉柔,特意在這裡買杯麵,不過也真是挺精緻的。

接下來,嘉柔也十分體貼的帶我去玩這個「水上碰碰車」

「好驚。」即使這個不是什麼刺激的機動遊戲,我也情不自禁的說了出來。

「痴線,驚咩,慢到好似海龜咁喎。」其實比路上碰碰車還要慢許多。

「講笑咋,小朋友都玩到,我會驚?」我指著那船上的那對母女,開心得很。

我們再次使用快速通行證,十五分鐘就能夠上到這首水上碰碰船。

這首船的造型和碰碰車幾乎一樣,只限兩人平排而坐,而且還挺擁擠,我們的的肌膚已經相互貼近,岸上的人看著可能還會以為我們是情侶。

坐著船經過瀑布,小漩渦,河道,沿路真的會與其他船撞上,一個不小心還會讓你來個360度的華麗轉身。

「哇,大佬,點解仲好似暈過頭先咁既。」剛才的不適再次回來。

咦,且慢,那隻船上的是…

「哇!睇住呀。」
屌你老母唔係真係千雪呀話
如果hurt到千雪既話我棄故了
咁多日冇出 咁就冇啦?!
仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞