區諾軒揚聲器襲警兩罪罪成

899 回覆
145 Like 1036 Dislike
兒登係抽水站黎, 抽完水打兩句表達好嬲法治已死就算,
完全唔去討論內容
唔撚係呀?
我怒啤隻狗,隻狗好撚驚,成晚訓唔著,心靈受到創傷
仲成世界既
獨立既司法系統?
佢講完唔笑真係好野,全部都係黨既人,邊到獨?
大聲公又係襲狗,斬鳩佢又係襲狗,咁斬鳩班狗好似抵啲
幾多分貝?個大聲公多數向天
唔係音波功喎
睇返轉頭真係好荒謬
明明train狗就係要令到佢地咩情況都可以執行任務既同時
保護到所有人既生命財產
依家睇只要着住制服有槍
就變左做特權階級

打打下字發覺自己其實打緊公厠文
呢個先係最最最荒謬既地方
揚聲器 => 敲打 => 長盾 => 受驚, 去死啦.
ombd呢?
係用一個大聲公就殺得死佢地就好
可唔可以拎返呢個案例告返差佬,佢地都有用喇叭大聲公
【 X 場新聞】托尼:法官唔係事必保障人權自由

當年外界批評他的判決「保守」「泥古」「生搬硬套」「時代退步」,托尼明顯感到不忿,強調法官就是法律,法官的尊嚴就是法律的尊嚴,現在社會上瀰漫一股民粹歪風,對判決有不滿就批評法官,是公然破壞法律尊嚴。他重申,法官是偉大光榮正確的,不容批評的,批評者都是蔑視法律和破壞法治。

而家啲地區冇能法官就好似上面嗰套咁
我屌你喇,咁都告得入。睇嚟遲下眼神兇狠都會俾告意圖襲警
或者去信叫呢位「因職受傷」警務人員調職,耳膜咁薄就唔好上前線,守水溏或者岩佢
Dead Body你係邊呀
佢一句話曱甴執緊法, 你自己唔走開就你自己問題, 已經唔使打啦
法治已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞