區諾軒揚聲器襲警兩罪罪成

899 回覆
145 Like 1036 Dislike
黑心講
最怕港共判區諾軒冇罪
一個時任立法會議員行使監察權監察執法部門
連掂都冇掂到隻狗
再畀司法部門判有罪
今次呢張死亡證係港共親自出
睇下國際係咪繼續信一國兩制 三權分立囉
真係要
呢半年未撚夠咩攬撚住國際頭條過世啦
用sound waves 襲
另類23條 言語襲警
之前又條green object 咪對住市民耳邊用大聲公,仲話冇200分貝唔會聾架?!
受驚
癡撚柒線
香港法治淪為喪屍
社會唔公義 人民要被迫「犯法」嚟爭取公義 就算法治幾完美都冇用

法治有兩部分
1。能有效地執法
2。法律能彰顯公義
缺一不可

第二點香港明顯冇
佢哋支激光炮點計呀
OMDB
哂氣啦,之前以胸襲警講講下咪又係不了了之。依單野講多幾日就無人記得
屌完不如集體告返黑警用電筒、揚聲器襲擊市民啦!
黑狗為所欲為
痴9線
又要嘥時間,又要嘥錢,最後告唔入又要冇責任!CLS
高院都滲透晒啦 要終院先有正常裁決
襲警呢條罪根本ON9
控方向法庭呈交兩份高振邦的醫療報告,顯示高振邦於案發翌日到普通科診所求醫,被轉介至專科跟進。約一周後,高到耳鼻喉專科求醫,聲稱曾有人用一台擴音器在其右耳約兩呎外斷續叫喊約3分鐘,令其右耳感痛楚,伴有間歇耳鳴及聽到「霹啪」聲,並有聽力減退。

係分明做鳩區諾軒
梁嘉琪

梁嘉琪在香港出生。一九九九年及二○○二年在香港大學分別取得文學士學位及文學碩士學位,二○○六年取得倫敦大學法學士學位及二○一○年在香港中文大學取得法學專業證書。二○一一年在香港獲大律師資格。二○○二年加入律政司擔任法庭檢控主任,並於二○一二年獲委任為署理政府律師,同年獲委任為特委裁判官。

同吳重儀一樣都係court prosecutors。
根本佢地就係港共係法院嘅針黎
200分貝 人都散啦 yijin physics
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞