[四月新番] 昨日之歌

500 回覆
30 Like 3 Dislike
好多集都有著裙wo
動畫最鐘意女主一拳打落去果下 爽到呢
花園/巴哈都有, 巴哈要vpn
唔該你
唔係咁鍾意魚住~榀子,兩個同時接受兵仔呢種處理

榀子對回憶既執著應該要比魚住更難抽離,始終覺得榀子係適合獨賞櫻花,非貶意

不過最後魚住帶住呼應晴既心境獨白去告白,呢種表達都算不過不失
睇晒成套
最岩竟然係得一集個條仔同女
嚴重漫畫劇透,有興趣先開黎睇
個結果又幾好睇
成套嘢睇落去都覺得好舒服
終於完
成套動畫畫得好靚
haru出拳同被表白嗰兩幕畫得好好
我唔係太鐘意個結局
鴉烏真係好水泡feel,個轉變真係有啲快,情況就好似龍與虎咁,不過龍虎成套野兩個都有好多交流,所以就算個尾急啲都接受到,相反烏鴉只係不斷單方面揾魚,佢地有好多戲份都係烏鴉好開心咁揾魚,魚見到佢就閪口閪面,魚不斷傷害烏鴉真係好難講得上會鐘意烏鴉

依家我覺得自己就好似烏鴉啲fd子,見到條魚比人飛咗依家就返嚟揾烏鴉,就算我知道條魚本意唔係咁都好,但係水泡味真係好重
原本有8/10,比知尾扣咗少少7/10
榀子正一仆街
當人兵當自己係女神
抵冇人揀你
搵條死o靚仔埋單啦
My anime list都因為最後一集扣咗少少分

https://www.facebook.com/205015002865805/posts/3443182835715656/?d=n
榀子由一開始好討喜變到後尾咁...
結局幾好
見到人話收兵
我就唔太認同 有時自己試過就知
唔知自己想點 無依d波折都唔會理解到自己
最後結局咪幾好
中間推進比較鬆散 同一般校園戀愛無得比
都幾特別 但可能會有人嫌棄劇情
我覺得講共嗚

但同上季伸展台比 就差左一班
本來更大期待 伸展台係真係做得好好 只係太趕
總結 8.6/10 都係唔錯嘅
其實邊到有講
呢種愛情故事個人嘛嘛地
實在搞太多野
整體故事都算OK既

其實動畫榀子同浪最後係咪都冇一齊
做返類似家人既關係算
動畫似一齊咗
漫畫就好似未一齊但可能
終於睇完,之前木棉花出咗條PV重以為會上架,點知到而家都冇

其實四個都你情我願,冇話仆唔仆街,真係要講嘅話最仆街都係男主,榀子主要係匿喺男主後面嗰下比較反感
男主衰在太廢,一早堅持追榀子就唔使拖咁耐,去到後面其實榀子都冇諗返湧,差在慢熱少少,我諗男主主動Lead住佢應該都會冇問題
另外結局一口氣睇其實都OK,唔會太突兀,根本男主同榀子段關係本身都唔穩定,收收埋埋又太多顧忌。同埋榀子最尾應該真係同浪一齊,如果唔係就唔會成日四個人去玩,但呢對明明一直都話係似家人,最尾寫埋一齊唔太接受到
係,榀子同浪依對個結局真係有啲牽強
明明頭十一集都冇講品子對浪有意思
一直當佢契弟咁撚
另一方面有拖鳩住男主但波邊都冇得掂
接受唔到動畫結局
應該好似漫畫咁俾佢守成世生寡算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞