[四月新番] 昨日之歌

500 回覆
30 Like 3 Dislike
榀子唔係嫌棄男主但又拖住人,佢放唔底個死人啫,都唔係咁bitch
今集會唔會太好睇
同埋個ED正到痴線
驗孕棒 笑到有腹肌啦
唔應該用bitch形容 但同出發點係為男主好嘅柚原比真係天差地遠
明明知道拖住男主係唔應該 但keep住同佢來往
sor自膠
劇情講到條女咁濫搞到我覺得ed嗰條係驗孕棒
見到條女講分手藉口只係鳩up
諗起咁樣其實自己同男主差不多
一個得一集嘅角色都有依啲細節位
重要對劇情無幫助,唔係因為劇情要先加入去咁好嘅野邊到搵
後面點煙加側鏡講野下巴同條頸識郁
別にいいけど
動畫工房
神作 一晚追曬動畫
神父睇岩邊條女
幾喜歡女主角 個配音好有破音姬既feel同埋好match個性格
女老師就好睇耐d劇情先下到判斷 依家佢d轉變位未夠有力
咁遲先動畫化都有,好好睇啊!!!!!!!!!!!!!!!!
想問下漫畫有冇講多少少個ex點解會飛男主
動畫睇落好似有隱情只係個ex唔想講求奇講個有新歡嘅藉口咁
花澤正一必廚
根本想搵魚住過橋賣甩細佬
幾有共鳴
我同男主個格好似
又係優柔寡斷
感情方面又係弱勢
好代入到
新ed麻麻地, 雖然我係sayuri fans都係咁話,
個mood對比起原本果首真係差好多皮
每集ED都好有心做,睇到今集個新ED覺得好SAD
好撚仆街
game over, continue ?
竟然去到最尾3分鐘, 劇情急速發展
不過戀愛就係咁, 一有個契機就突然加速
不過榀子前幾分鐘仲見到細條手臂諗起死左的哥哥哭崩走出去,
轉個頭去左魚住度話其實自己都可能等待緊魚住強勢d主動d
完成係搵魚住當水泡攬住先, 榀子必子+1

榀子其實由頭到尾都冇關注過魚住的人生,
每次魚住同榀子見面, 講話題都係榀子果邊d事,
不論係忘不了的哥定揮不走的弟

相反, 可以見到魚住同晴一齊時, 2個都係開心好多,
晴亦都會關心魚住的工作/前途,
見到魚住搵到自己的方向, 晴自己都好開心
晴成日都會等魚住收工/返工時去搵佢
(見佢今集問佢便利店係咪好耐冇去就知,
晴最近都去便利店搵佢, 但搵唔到)

相反今集榀子都係自己有事先會收工等魚住搵佢傾斜
工具人

但香港人角度, 做老師收入高d, 同榀子一齊易d買到樓ge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞