[四月新番] 昨日之歌

500 回覆
30 Like 3 Dislike
agger,但畫面好正
揀同榀子一齊真係會好辛苦,成日諗住個死人
個畫面超有心
用今集男主朋友打果隻game做題材再以晴同烏鴉仔攻略男主嘅game
唔知下集會繼續stage2定用其他野用主題呢 依套ed係每集都令人絕對唔會飛!
浪以為咁做會令老師可以依靠 可惜做多咗反而得唔到想要嘅結果仲令老師決定搵男主去做盾牌令浪死心 咁就可以令自己繼續面對浪 維持返之前嘅關係

唉 難為晴今集一開始放甜比我地以為同男主嘅關係可以進一步嘅時候結尾就黎個反高潮 下集晴實痛到仆街

不過愛情就係咁 當以為可以更進一步嘅時候就會有意思唔到嘅事 當自己主動去行動嘅時候 結果又會有反效果
講到尾榀子根本係自私,
晴為主角做左咁多野,
知道魚住搵到方向就轉客為主果下真係知佢有幾關心魚住
相反榀子做左啲咩, 坐係度都贏, 仲要當人擋箭牌用
榀子自私就一定架啦 佢自己都咁講
男主明知對方係咁都會安慰返榀子 其實真係好撚寫實
當你鐘意一個人嘅時候 明知對方自私又好/有利用自己都好 都覺得一齊咗先 可以用時間再令對方日久生情 真心鐘意自己

右邊條學生妹幾正........

p.s. by the way, 男主都係衰衰地....烏鴉妹好心問你工作上點..又話人地唔識野...........
巴打係邊度睇?Ani-One既link有地區限制入唔到
X Come
O Cum
製作組真係好撚仆街
第7集劇情咁樣重要換首咁嘅ED
我個心好似穿咗個窿

同埋唔知點解今集見到榀子有啲秒五既視感
我都中意男主同老師線 果種想靠近對方 但又因為怕到時連朋友既關係都冇埋所以又保持返啲距離 若即若離果種曖昧感好真
個ED最尾仲要係晴睇住魚住同榀子一齊行走,
大佬呀真係心痛左一下
老師企開啲啦屌你老母
晴同相機佬同年應該係大一 唔係應該成左年?
大一點解係成佐年
諗起grand blue都係咁飲 原來佢動畫改左全員20歳以上
佢地係飲緊水
會著火嘅水
你要水定要烏龍茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞