[四月新番] 昨日之歌

500 回覆
30 Like 3 Dislike
唔著火既烏龍茶
心郁郁走去睇原作,作者啲畫功真係
我一開始以為榀子係男人
老師拖住人
胃痛到仆街 最尾果下 晴個心真係傷撚晒....

依一幕專登用咗條燈柱隔開佢地兩個代表佢地依家嘅處境 整得勁有心
香菜正仆街
睇到好心痛, 香菜真係好仆街, 一味係度拖拖拉拉
榀子臨入屋之前話都係算, 男主話其實鬆左一口氣,
其實男主似係只係當榀子係女神, 鍾意有個人鍾意果種感覺多d
一要埋牙就開始想縮沙, 諗緊係咪真係要咁

呢套作品我覺得因為多左描述角色自己想法,
所以比起好多戀愛動畫, 對戀愛方面描述得好細膩
我覺得係男主心諗咁會唔會"跳得太快"....手仔都未拖過就扑野 ?
所以先鬆一口氣 ?

同埋臭菜根本一點都唔了解男主...男主自己又選擇收埋自己D私事唔敢同臭菜分享...總之...好似個個都幫唔落..

烏鴉妹最慘........盲目付出.....無收獲...
每集都睇到好痛
榀子用男豬都叫有人可以傾下,烏鴉就得烏鴉,無人開解佢
垃圾男豬根本唔配有女,大家話榀子拖住人,其實男豬都係拖住烏鴉
男主可否爭氣少少
榀子真係好撚煩
睇到最後
好過隔離姊妹丼,點解可以連載咁耐
個Framing 好掂 近期少見有Sense 嘅一套
大家鐘意依d首ed定之前果首多d
一定係上一首,有feel好多
呢首歌詞表達到意思,歌手都幾好,但成首歌放入呢套動畫好似有d格格不入
我鐘意呢首,純屬順耳啲 (同埋係女唱)
我覺得ed 1就講緊榀子, ed 2就講緊晴, 兩首都好應景
但係就ed 1有feel好多
btw 呢套野得12集? 咁咪做唔晒
得12集,已經cut左唔少劇情,但感覺無乜影響
lm
女主好撚慘,成隻女兵咁
又新ed
必廚
三心兩意,一腳踏兩船,吊住人,玩野咩

請佢去party佢又話要倍細佬
倍細佬又嫌兩人獨處早走
話唔去party點知又去搵人sip時間
依套budget係咪好多 12集出到第3首ed

女主好慘 好煎熬
其實男主依家個心已經唔係大學時期咁鐘意老師就放手啦 明明女主先係一個融入咗自己生活會關心自己嘅人都唔識揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞