[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
曼聯邊緣廢將拒絕離隊!寧願後備也不願去阿仙奴

曼聯中場連格如今在隊內處境尷尬,在B費加盟後,連格已經徹底被邊緣化,基本得不到出場機會。此前英媒傳聞稱,如果連格今夏選擇進入轉會市場,阿仙奴對他有興趣。不過《太陽報》的最新消息稱,連格不願意加盟阿仙奴。

報導稱,連格決心留在曼聯,為重回正選而戰。目前連格與曼聯還剩下一年的合約,他的週薪為11萬英鎊。曼聯有延長一年的選項,英媒給他的估價是3000萬英鎊。英媒此前消息表示,如果施華路斯無法留在阿仙奴,阿仙奴將連格視為他的替代者。

今季至今,連格總計代表曼聯出戰了35場比賽,僅僅攻入了2個入球。英媒此前消息稱,曼聯有意在今夏清洗連格和彭利拿兩位球員。(Sina, 06/04/2020)
死留爛留
think that
lan啦屌係咪要搞到俾人燒屋先肯走?
why?
狗餅準備
好,就去佢IG叫佢躝
同個fd一對一 兩舊石做龍門
原始足球
冇第2度會肯出呢個人工比佢 點會想走
唔留曼聯佢間賣衫都無人買
lan去美帝跟咸爺算啦
你真係當lee 到fb 喎,
晚晚定時定候分享個人生活。
對唔住囉
唔好咁啦由佢啦 當推下post
對唔住咁多位 我錯了
我以後會諗清楚先po上黎 係我唔好
真曼
下次show返對曼聯波boots, 就無人夠膽嘈
https://theathletic.com/1724448/2020/04/06/manchester-united-youth-team/?source=shared-article
講我曼青訓
- v92 唔著重青訓 令到我曼落後車同鏝好多
- 鏝會供埋青訓d 兄弟姐妹讀私校讀到18歲,好癲
- FA Youth Cup
- 我曼自從2011 普巴、Morrison、lin 贏過之後就冇贏過
- 車過去10年贏7次
- 鏝過去5年4次入final
- 鏝會俾去作客d 細路睇 佢地個場有幾靚 去引佢地過檔
- 我曼近年大幅增加青訓budget,比起2015年支出增加4倍 去急起直追
- 蘇sir 同教練團多咗睇U隊比賽
- U隊比之前參加多咗唔同比賽
- 我曼今年U16 剩係得2條友可以留低,其餘踢走哂
- U隊龍Kovar 已經ready for top level 有機會借走
(Raphael Honigstein on Steilcast Podcast) Man Utd can't promise titles to Sancho straight away but they can promise him to be the leading star in a new team that is emerging and from what I've been told that is quite appealing to him.

唔係咁都昆到Sancho 過黎下話
(Sport) Jadon Sancho facilitates Coutinho's arrival at Chelsea - Sancho has opted for Old Trafford, according to all the information released this past week, and Lampard had no choice but to change his strategy.

[Tier 4] 車買唔到Sancho 轉買古天奴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞