[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
通常儲
15-16已經有兩件
一件字已裂
見到猁狗高層咁撚柒
好驚格拉沙會諗住有樣學樣
不過木狗呢啲PR狗應該識做掛
Man Utd are NOT prepared to pay Saul Niguez's £132m release clause. They will, however, consider submitting an offer of around £70m

The Red Devils have identified the 19-capped Spain International to replace Paul Pogba, who has been frequently linked with Real Madrid and Juventus.

AS suggest that United chiefs believe Saul's £132m release clause is 'disproportionate' but DO think the 25-year-old midfielder is at the 'ideal age' and would 'fit perfectly' into Premier League football. [express]
要留返D錢交稅
真係咁做木狗應該又會比人燒屋
俾release clause 仲要再俾稅 起碼成億五
佢唔值囉 但點解Saul傳得咁勁
佢想抬價加薪
格拉沙除左唔出錢
其實對曼聯係算好
曼聯根本就唔需要做呢種on9野
剩係贊助費都2億
利物浦日前在官方網站宣布,受到武漢肺炎和英超無限期停戰影響,把部分員工列為臨時停職(furlough)狀態。這批員工是球會的基層職員,並可以向英國政府領取80%的薪酬,其餘20%由球會支付。雖然利物浦強調會確保受影響員工可以領取足夠薪酬,但做法與紐卡素、熱刺等球會無異,並遭到球會名宿和球迷的大肆批評。

柒頭猁
擺明係, 無波踢抬價聯仲有工開
仲有(作)報紙佬都要開工呢
我地成日要油王
但係油王對曼聯係咪真係好呢
會變左玩具
至少格拉沙真係無去理過曼聯既野
佢做好多野.例如補貼呢堆.依家球會唔加價
全部都係好正確
老果個格拉沙.同佢仔果班格拉沙係有分別
問心.曼聯呢幾年比左幾多錢出黎買人
至少都8億
有3.5億比摩狗玩撚到謝
2020仲有人幫格拉沙護航
平時係咪食開屎
同埋馬體會今季傳星散傳得好撚勁, 唔係贏咗利物浦可能炒撚埋施蒙尼啦
曼聯最勁青訓十一人點排
連加特
現役定計埋古人
是撚但
是撚但 連加特 是撚但
是撚但 是撚但 是撚但
是撚但 是撚但 是撚但 是撚但
是撚但
連PJ韋馬捷達

傑斯咸爺史高斯牙妹應該走唔甩
計埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞