[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
呢度都已經2億..
仲要未計人工支出
測試陰轉返陽 迪巴拿「再確診」

【Now Sports】祖雲達斯前鋒迪巴拿和女友Oriana Sabatini本以為已從新型冠狀病毒中痊癒,誰知在最新一次檢測後發現再次呈陽性反應。

迪巴拿(Paulo Dybala)和Oriana Sabatini早前感染了新型冠狀病毒,兩人於數天前宣佈已經再沒有出現病徵,不再需要自我隔離。

不過,Oriana最近透露,她跟迪巴拿原來仍然未康復:「我們在3月21日的檢測結果屬陽性,3天前再測試則是陰性,但做第3次檢測後發現又是陽性,即是說我仍然帶有新型冠狀病毒,我不知道為甚麼。」由於病毒的檢測結果反覆,Oriana呼籲大家有必要至少自我隔離2星期。

事實上,迪巴拿早前已表示感覺好多了:「我一開始咳嗽得厲害,覺得人很疲憊,睡覺的時候覺得很冷。起初我沒有想過自己是甚麼情況,但同樣的症狀在其他兩名隊友身上也出現了,我是最後一個。」
Blind都flop
康復完再中過
之後再睇埋摩狗果堆
伊巴.普巴.拜利.連迪洛夫 渣古 米希達恩.山齊士
fred.呢度又3億
全部買唔岩價一係就唔識用
雲92買中只有馬斯亞
靴里拉都由識傳威脅波變左做工兵
踢咗四年都仲可以貴過原價賣返俾阿積士
仲要一返到去就幫無冠阿積士拎返個雙冠王同歐聯四強
馬後炮咁講,大家係管理層既話夠唔夠膽係當年炒左莫耶斯之後夠唔夠膽搵當季帶卡迪夫城護級失敗既蘇斯克查去接任
咁撚慘sosad
其實當年係史高斯畢特輪換
聯賽兩個都係廿零場正選
畢特四強反cup 祖都係正選
大陸仔又幫推
唔係又中 應該係未好番姐
答個靚啲唔該 塊m巾真係好撚柒
又咁講 冇人諗過蘇B會返黎
個陣個個都諗傑斯
唔係殘體已經偷笑
其實環球經濟係武漢肺炎下受到打擊,都唔知會唔會影響到傾下一張心口贊助合約
究竟個時唔係傑斯接左威爾斯領隊係咪就係佢教
阿仙奴希望在夏窗引入曼聯中場連格(Jesse Lingard),尤其是借將施華路斯(Dani Ceballos)的永久轉會可能受挫的情況下。而上個月就曾有報道稱,曼聯教練蘇斯克查(Ole Solskjaer)對連格已經失去信心。

連格今季一直在努力爭取表現,但屢被批評表現欠佳。自從般奴費南迪斯(Bruno Fernandes)冬窗加盟後,這也令連格在曼聯的位置受到打擊。

儘管施華路斯給阿迪達留下深刻印象,但皇馬中場更願意轉投前球會貝迪斯。而連格也被認為是可能的替代者,而阿仙奴主管桑萊西和連格經理人拉奧拿聯繫緊密。

連格今季35次出場僅有2次得分,他和曼聯的合約將在2021年到期,而曼聯亦希望及早出手換取部分現金。(SIna, 05/04/2020)
笑撚到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞