[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
#mufc are unlikely to put 900 non-playing staff on furlough and are set to keep them on full pay #mulive [mail]

個個係拜四角
木狗
🗣️ Roma manager Fonseca on Smalling: "He surprised me. He's a defender that had never left England and he arrived in a league very demanding of tactics.

"If possible, I would like him to stay. He's a great professional and person, it's a pleasure to have him here with us." 🙏

Stay Roma please
大家課金未
襯特價快d買多兩件波衫
意假屎波都上神枱, 嗰件黑鳩Kxxxxx夠膽收1億
利狗又柒出宇宙
咁就拎多幾m出黎買斷啦
係利狗先咁on9
全世界都屌鳩佢地都仲有柒頭猁幫間咁嘅仆街球會死撐
三個都係目標的話 揀VDB好似好啲 起碼可以打後小小
如果b仔健康踢得番七至八成比賽 唔買真係ok
對強隊都係拉肥梳入中間踢三中堅
弱隊就出b
中場右翼先係首要
唔講肥佬問題
我就真係唔信祖記會咁順灘放Delete俾你
又b2b
有mctom pogba Fred
如果有得揀 好似Ndidi/ Partey仲好
無請Maddison 定柏豪跟攻中都唔覺得會好過般奴
要佢地踢中中又浪費左 要三個揀一個好似VDB仲好
起碼潛力大
但如果黎緊方向係般普一齊出 唔覺得Fred/Mctom 可以逗得住條後防
點都要搵個高一班防中頂
同埋轉守為攻嗰下 Fred同麥湯都要進步
咁講咪即係你個聯賽所謂戰術比起英超都係不外如是囉
自從引入左好多唔同聯賽既教頭之後英超複雜左好多喇
意假節奏慢, 有時間俾屎波慢慢踢
佢啲咁既腳下功夫, 英超佢唔大腳清, 轉頭波都俾人搶埋
佢地個聯賽啲戰術可以俾盧卡古控定個波再教隊友走位都冇人拍埋去 再由佢推埋入禁區勁射

英超呢幾年真係名帥集中地,干地 高普 摩連奴 哥迪奧拿 安76都返嚟教愛華頓
咁多隊個主帥名氣最低嗰個會唔會係我地蘇B 蘇B作為主帥都仲係未有咩豐功偉績
in case 普巴真係要走
買返party 再加VDB 頂唔頂到呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞