[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
大陸仔比人監禁開 睇野同常人唔同
話說之前買果枝膠 諗住整甩d字 fail左
點fail
fail成點

傑斯 牙妹 咸爺
史高斯 ____
__ 伊雲斯? 布朗? 加利仔
奧沙

利申:睇球資歷淺,我淨係識咁多
曼聯最勁青訓十一人點排

傑斯 牙妹 咸爺
史高斯 ____
__ 伊雲斯? 布朗? 加利仔
奧沙

利申:睇波資歷淺,我淨係識咁多
bobby charlton? george best?
以前中學嗰陣啲同學好迷佢地
龍就一定係 Dean 仔 防中個位冇人咪填MCTOM
畢特防中
菲臘仔左閘
賓科/dean 龍
支那狗係咁架啦
比少少狗糧佢就謝主隆恩
Sir bobby 同 george best?
前鋒 Hughes?
講真格拉沙唔干預足球呢方面係幾好
車熱班主都好hands on

但剩係令曼欠債同年年吸血都夠佢全家中肺炎死
講左閘 真係幾睇好BW
岩岩今年係U隊打起 係U隊有好幾次A 我睇有過下精華係幾好
本身暑假都好似冇帶佢去熱身賽
因為一隊傷病就直接起埋上一隊
夠活力得黎夠進攻慾

不過好撚重口味
flechter 勁過mctom
當年睇住費查成材

初初出道 出親場都叫佢廢柴 越打越好 09年決賽輸唔多唔少都係因為冇得出佢
轉頭影張相上黎
利物浦今次真係好撚柒,形象掃地
最撚好笑係班利迷咁都仲可以幫隊波兜
畢特99年決賽正選,我會排佢先過費查
無佢無木狗搵咁多錢
但佢同時令曼聯負債
不過曼聯地方球會追得上政府球會鍠疤市值格拉沙帶來既生意手法…財技應記一功
當年雖然曼聯已經好商業化但未識用到盡
講賺錢真係唔夠猶太裔美國佬來
Gill比起木狗真係拍馬都追唔上
其實領隊有方向比到木狗 佢係球員轉會方面都可以有表現 係之前v92 摩佬搞球員買賣太無系統
你都on撚9
格拉沙係搞到曼聯負撚晒債
但同時你自己睇下近年既油王
同埋利維.到底做緊咩.再睇埋阿仙奴
個活塞老細
你下下要同到曼城個油王去比
即係同個國家去比..
再睇埋利撚既fsg.

我唔係話格拉沙係完美
但至少佢唔理球會.比木仔去搞
係正確.曼聯已經唔洗再依賴
傳統收入去搵錢

換住當時係skysports個老細
買起左曼聯先叫做慘..
一隊上季歐聯冠軍,球會收入創新高既球會要諗埋D咁既縮數又真係幾柒
轉下手個油王玩兩玩就玩厭左由隊波自生自滅就仆街

馬拉加,安治咁既例子真係屢見不鮮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞