[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
老格拉沙.同後生仔果班格拉沙
係唔同
佢買撚左曼聯後.當時窮撚到hihi
錢都冇.所以迫住費sir掃平貨
包括雲達沙.艾夫華.維迪
全部都係平價
但自老費離開後.木仔掌權
後生果班格拉沙真係肯比木仔
比錢出黎買人.但下下要星.例如
法卡奧.小豬.伊巴.普巴

佢無錯真係搞到負債
但同時佢將曼聯提升到同皇巴呢種會員制無上限既球會有得比
亦肯年年放1.2億出黎買人
我覺得算係咁.當然你可以話我點都係想要沙地油王咁撚有錢先得
所以班後生仔唔撚識睇
咩叫做商業
曼聯早就轉型左好耐
其實曼聯本身都有一個優勢既,費sir年代所積落既商業價值再配合埋木仔既商業手腕同吸金搵史邦沙既能力,可以令到曼聯既收入可以繼續上升。

不過我都好想睇下雪佛蘭完左張贊助合約後木仔可以傾到張咩價位既心口贊助合約返黎
經營一間球會,要做到可以收支平衡,自給自足,唔使年年都要個班主注資其實都唔係一件容易既事
屌你啦,還咗幾撚耐先叫做可以攞大錢簽人呀?

仲未計木狗年年賺錢,曼聯商業化之後hea下hea下冇咩奪冠心,果board有錢賺落袋就得既依種心態俾幾多人鬧過呀?
經歷今次疫情
此消彼長之下
轉會市場分分鐘冇球會夠猁狗疊水
曼聯最錯就係請個唸住出成績既所謂名教頭
呢8億如果用得其所.曼聯早就上左返黎
問題係曼聯下下睇既都要世界上最top果班
例如迪馬利亞...到依家山狗
節省人工開支換來全國狂屌
仲有名聲上既受損,究竟利物浦係得定係失真係睇你點睇
曼聯商業化真係hea?真係唔想上返黎?
你自己唸下.迪馬利亞.法卡奧.到小豬.到伊巴.到普巴.到米希達恩.到山狗
仲有尼馬同梅拿唔肯黎
差唔多你要幾大名既都有.差在未買到c朗.美斯呢種最頂
咁果陣一個合作左咁多年既教練團同管理層齊齊走,都預左會有震盪,都預左管理上會出混亂,不過睇返真係使左好多冤枉錢
剩係將債務轉落球會名下令球會零負債咗差唔多100年變成負重債 呢樣野已經無可能對佢有任何正面態度 仲已經未講紐約交易所上市個公司簡寫用MANU
緊係唔易.班細佬以為換個班主
曼聯就肯定無敵
夢想係要發.但當沙地油王買起曼聯
個評價會低左好多.好多野執過晒
至少比起fsg.阿仙奴黎講
格拉沙作為美國佬算係咁
可以做到自給自足
最可恨就係比高普上左黎..
晒左3年打9搓.2年半泊大巴
而家唔是吹話一季75m Haier咩
50m
如果英國班人冇骨氣
好似香港班猁狗咁樣
俾人割完蓆都含到雪雪聲
猁狗就一定有賺
淨係雲高爾買嗰啲都差唔多夠砌隊flop 11出黎

3-5-2
GK - Valdes
RCB - Darmian
CB - Rojo
LCB - Blind
RWB - N/A
LWB - N/A
RCM - Schweinsteiger
DM - Schneiderlin
LCM - di Maria
ST - Falcao
ST - Depay
利撚剩係比班經理人費用都40m
居然無錢出人工比員工
大陸仔無睇開美國股市
VV免簽都算flop咩
stock code用MANU都可以冇人阻止個下真係cls
最新:
格拉沙3500入美國股市.穩定曼聯股市
球員同意減薪30%.損晒出去
至少660萬
dean
gary evans pique oshea
beckham scholes mctom pobga Giggs

Sub : Heaton brown refeal Philip butt fletcher rossi
戴巴拿又中肺炎。。
又 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞