[屌你老母武漢肺炎]曼聯永不忘記光復香港時代革命終極 FF 吹水區 [837]

1002 回覆
5 Like 5 Dislike
挪超冠軍
椰子想買山狗
呢個應該去鍠
Timo Werner 應該去猁
同埋佢同福撞位撞到啪啪聲
林伯同阿迪達咪同蘇sir 差唔多
打咗成年4231 都知蘇sir 套戰術得2個B2B 冇純防中
邊俾得起週薪
如果買到Sancho 又放唔走山狗, 會唔會拎走山狗件7號俾Sancho
正路應該係普fred雙防中
fred專心鳩跑搶波 普巴打dlp
要upgrade都可以買隻掃波好啲嘅搭普巴嘅
有馬仔事件後 就算唔用人 攞人地No.前 真係麻煩單聲先唔該
個No.對有啲球員嚟講其實好重要
我咪講左如果黎緊方向
成日互咬就係因為啲手足成日唔睇清楚
普巴復出如果唔放就焗住同般奴一齊出
如果呢個係黎緊方向一定係搵個純防中擺佢兩個後面
無論普般放後一格都唔啱踢
普巴今季出親都係打4231 個2
你睇番季初對車 對狼 對水晶宮 對修 都係普巴+麥湯踢B2B位

我睇唔出點解黎緊個方向一定係搵個純防中
你可以argue 普巴唔岩踢呢個位
但我望落蘇sir 係咁樣行緊
普巴可以打DLP嘅
搭in form福仔bruno 10號位會好開季幾場好多
簽唔到sancho 免簽金章安得唔得
入到波當自己win
FIFA電腦好撚on9
佢想入你波就一定守唔到
佢唔想你入波可以球球射龜空晒唔中龍一場中三四球柱
玩鳩玩家
對中遊隊都可以比人數幾粒
球球都輕鬆落底橫傳tapin
你講都冇錯 普巴打後一格都可以較炮
不過普巴打後一格搭佢個個係麥湯個人暫時覺得都係未夠班
今晚睇5:5
最痴線係啲R1射門,是但一個都靚到好似古天奴咁
攞落隻角 就算你用達仔oblak 都冇用
Sancho着住11先咪得
勤力嘅福仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞