浸大黃店(餐廳)告急

372 回覆
330 Like 16 Dislike
我食過資格講嘢啦掛

依客意粉值$148 外賣加$1
份量足夠 都有禮貌
但佢用咩料值得依個價錢呢
蕃茄汁食唔出特別新鮮 仲有啲鹹
我個次就係食依碟野
鹹到仆街 追返post亦都有唔少人講過好鹹
不過老闆堅持係正常
收錢着西裝褸嗰個係咪蟲巴 上個禮拜有禮貌左好多
我覺得老闆唔多接受意見
今晚去咗幫襯,目測差不多有十枱,吹咗雞多咗人去
老板見到做咩唔覆呀
人地係#193都話左依個post唔係佢開 只會約略回應下
不如去隔離個你問我答post問下
小小虫隔嚟post,有人留言話發現呢幾個post del咗:

《我餐廳真係頂唔順了...(1)》
《我餐廳真係頂唔順了...(2)》
《[小小虫]答謝+道歉 12月21請大家食Buffet》

果個留言仲要被小小虫直接無視,仲點直接對話呢...除非有人心虛啦

由佢舊post追到最新post,由本身支持佢變成反佢,其實好大關係都係因為佢態度問題
咁貴
beef wellington幾錢?
好遠,但都想去試
同意
學總理講 難食又冇禮貌 執柒左佢都唔可惜
幫襯好食好禮貌藍店好過
因為長貧難顧 個人黃去到邊到會黃
你快d走
我幫你頂住
連登大把有錢人
好唔好食 抵唔抵都係其次
最緊要自我感覺良好
咁你食完,有冇反映返唔滿意既地方俾佢地聽?
以我所知,虫仔每次收到意見,都會返去同佢啲手足了解清楚情況,如果真係有問題,會再做調整。有時啲意見係個人口咪問題,佢會建議個個人如果會再幫趁既話,下次落單再提提樓面叫佢鹹啲/淡啲/多啲乜少啲乜咁。
當然,有唔合理既批評,佢會當睇唔到。
我都建議你同返虫仔講,你有咩野地方唔滿意。
例如衣排好多人話啲野真係比較鹹,佢自己試完都覺得係,佢都會同返廚房同事開個會提返大家落味唔好咁重手。
我記得頭個兩個post都好多人講過難食
佢有回應過太多人食/同事新黎 話會brief返佢地? 唔係好記得exact wording
我自己12月中去都覺得唔係好掂
依家唔敢講 可能真係改善左
上面個意粉只係賣60中午
由上年到而家食過幾次,晚餐午餐都食過,次次都好食,服務態度都冇問題,我次次都帶唔同朋友去食都有讚冇彈,可能我好彩啦
我唔知大家食開幾錢一餐西餐,不過家下出旺區食晚餐都下下每人至少三舊水埋單,佢哩度啲野食比正常大份,女仔3個人2個main絕對夠食,每人2舊幾水都走到,我又真係唔覺叫貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞