浸大黃店(餐廳)告急

372 回覆
330 Like 16 Dislike
請問例如有乜唔可以係公開場口講?
咁個 七夜一次郎 巴打又咁招積大大聲話浸大強行出mass email既?
打咩手?你呢單野根本完全唔值得拎出嚟討論

Chill人煩膠直接block唔使比面
下....你係咪有咩誤會啊?我見你做事咁有條理,係連登覆人都會用point form,所以好奇你係咪專業人士咋!
之後我見你話出信,先以為你出律師信之嘛!洗唔洗咁起晒鋼
而老闆娘就喺Facebook表示會再做訪問,拎出證明俾公眾睇:「你地可以唔信,亦可以話呃你們,我沒有偏過一個小朋友和香港人,我已經知道邊D人搞事搞飛,我唔出聲唔係怕咗你地,我係唔想真正香港人比人理用咗,我現在係法國醫院做檢查,如果明天報告一出我會立刻比大家睇清楚真相」不過至今仍未能公開佢無扮病嘅證明。

你有無諗過,有啲野唔可以公開場合講出黎
我相信如果你親身去問佢,佢一定好樂意解答你
咁你首先要搞清楚一樣野先
我由頭到尾都唔係要逼小小虫去話自己唔想招呼邊d人
我個問題一直都係:
1. 小小虫係幾時得悉要招待埋宿生? 點解唔盡早係個post知會巴打?
2. 七夜一次郎點解會覺得浸大管理層強行send mass email要求招待大陸人? 佢又點遽聞小小虫當日先知?

呢兩個問題純粹係對應 #222既印象 - 呢間餐廳係咪係到有意無意self-victimize
我唔介意比呢間餐廳打手block架,夾道歡迎添
我係要展示比其他人睇你地呢班偽君子幾可笑, 係到逃避現實, 不顧別人真誠食評,自我催眠圍威喂
睇完門口相都認唔到間嘢係邊
即係以前七個小矮人、桃園果個位?
我有冇睇錯 誠信問題都唔值得討論?
依間唔係大學canteen,係大學酒店餐廳,任何人都可以入去,值得去食!

BU舊生大力一推
想知
想知
師兄,你話「事實係個buffet一早就已經有計劃係招待埋大陸宿生」喎,答案一係小小虫有計劃,一係無計劃者

你問下BU,再同小小虫對質你咪知囉,有計劃咪七夜7囉,無咪講啱囉,唔明做乜要搞到咁複雜
善用起底功能lock多隻
唔喜歡桂花
我記得巴打你係講過話唔好食之後比一堆人屌
其實你完全講得正確, 我都唔明做乜要搞到咁複雜
但小小虫係上個post已經無回應過
而七夜又係唔知做乜撚
佢兩位大方得體回應清楚咪得 , 我都想知浸大管理層係咪真係咁霸道
邊到有桂花
想討論誠信問題都要BLOCK
麻煩你BLOCK哂追擊串燒店老闆娘既人
呢間係遠

住附近/去開咪食吓囉 覺得遠咪落返樓下黃店食
做大個圈啦
正確態度
講意見都可以好啲態度

藍絲無嘢叻 學到佢哋種團結就得了
槍口對外呀
我個時都唔知原來呢間野一提出批評就會咁多人追擊
同問
好似我咁講,有d野可能唔方便連登回應,你都知今時今日咩環境

老實講我有幫襯過小小虫幾次,用料真心足,其實最直接求證真係最好自己去問清楚,最多哂你半日時間,換黎良心店舖嘅證明,你覺得值唔值?

當然怕煩就另當別論
好似幾足料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞