浸大黃店(餐廳)告急

372 回覆
330 Like 16 Dislike
都係既 加上佢定價唔高 扣埋人工個啲都唔知賺到幾多
btw聽講佢奶凍好食 下次試
咪就係小小虫佢本人
同你差唔多經歷
個時睇個post個個吹奏
一食就覺得唔係個回事

其實告急唔係問題
你有質素既告急完 新客自然試過你一次下次返轉頭
但係留唔到客靠不斷告急吊命真係有機會累死其他黃店
始終消費力得咁多
唔可以話唔好食 反映改善問題都唔得
話咗就唔係同路人 批鬥黃色經濟圈
屌你老母咩
將個老闆娘同蟲巴比

人地去中大做伙頭兵果陣有無叫你籌旗,捐口罩有無問你拎過一分一毫?
我食過依間餐廳幾次都無咩問題喎
之前食完有同佢哋反映下啲意見,佢哋都好樂意聽我講
我理解一間好餐廳服務要好、食物要正
不過跟依個standard行,我除左fine dining/酒店之外咩都唔洗食
既然俾人黑面,巴打點解唔即刻搵經理投訴+問清楚,咁咪唔會上連登俾人話係5毛、3毛
咪講左有人去左佢個post講囉
禮貌同食物問題你追佢post一直大把人有提過
唔好極端化件事啦
冇人話要求fine dining食物質素
而禮貌係基本做人要有既野
有人話可能係我未食過轉左手嘅版本
可能係 可惜而家已經冇乜朋友係BU
真係冇乜機會會過嚟食餐飯
如果有一日我真係好得閒好得閒好得閒
我會再嚟支持下你㗎啦小小虫
係, 前身是桃園
都唔係呀一個人百幾蚊....
出名但係冇人去個個都話遠.......
尋晚親身返去食!身為BU alumni
Wellington Beef真心幾好食,又唔貴
BU alumni仲免加一+9折

其實我都唔住近bu,係特登坐車去幫襯
你竟然睇得明佢講咩, 你答完我先明佢表達啲咩
[小小虫] [你問我答] 屋企煮野食/餐廳煮野做法
https://lih.kg/1961395

果幾位好渴望同蟲巴對話嘅巴打,機會來喇飛雲
我支持黃店,但同時希望黃店會進步,吸引埋中立淺藍的人

我記得以前有個post有人俾左好多意見虫巴點進步,但俾佢同佢班支持者屌返轉頭......
想問要點樣證明自己係bu alumni?
我有BU信用卡直接碌
我諗以前既學生證都得排
其實唔睇好,位置死症
支持過好幾次,平心而論,呢個價位唔係咁多香港人,唔好講手足,純粹講普通港豬會去食(專程去個種)。

再加埋宜家疫情,執既機會相當高,黃色經濟圈都幫唔到。相反你睇下個啲黃既冰室,開完一間又一間,玩埋分店咁,價位真係決定客流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞