信用卡討論區(89)東亞日正式收皮

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
3月尾apply嘅
應該係citi啲卡轉哂master前幾日嘅事
但得$10,000真係玩咩...
唔交會唔會罰錢 如果繼續用張卡
好似你平時碌卡唔找數咁
外國卡手續費好貴 應該上面order唔收
好似中埋伏,
間店可能唔係用餐飲商戶code,
睇落連3.6%都無。
scsc 張月結單咁古怪
4月頭拎卡 去到8號截數
但5月4號前先要交卡數
咁我9號到月尾條數去到6月先找?
過左截數日果日碌通常都5x日後找數,
好正常呀。
thx 巴打
第一次用信用卡
佢哋怕麻煩啫 加埋台灣人真係唔識用信用卡優惠所以少用
嗰老細租得部卡機都預咗比手續費 主要想啲客大額消費
sc waive 唔到
以2年好似好多行排住隊某一排唔俾waive由citi到大新依家到sc
得張卡 已cut
痴撚線
兩個禮拜前申請左得千三
垃圾狗過主
我上網睇都係千一
要fb link
【優惠復活】渣打復活節送大禮 - 額外HK$500現金回贈

最近留喺屋企多左用信用卡網上消費? 趁住復活節假期,渣打免費送多HK$500俾大家! 無聽錯呀!

全新信用卡客戶成功申請渣打Simply Cash Visa卡,除咗有高達HK$1,000(25%現金回贈)迎新禮遇同首次登入網上理財HK$100現金回贈之外,透過此專屬連結更毋須簽賬享額外HK$500現金回贈! 即係簽HK$4,000賺HK$1,600呀!

限時優惠,快啲分享俾屋企人同朋友啦!

優惠期至4月 15 日,快啲把握機會申請啦!

URL: bit.ly/2JNYFJR
屌東亞,換下 coupon 都要俾換領信叫你特登出去登....仆你個街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞