[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1102 Like 19 Dislike
由舊登到呢度 每次一有咩一人一個靚女post一定有佢架喎 仲會有人出嚟話真人靚到好誇張唔通佢食酵素食到唔同咗樣?
條女好正
宜家知都未遲 一齊推到佢回應
有間黃店ig shop 都賣緊
又係引咗好多人

Ig女神 空姐 jjjoann 關楚耀女友 假袋 整容 呃錢 傳銷
整返啲關鍵字方便人google到先
開名 黃店唔係大哂 明知呢啲野冇用仲呃人錢 黃極有限
快啲幫襯佢 一齊傳銷俾錢佢賺 可能唔要關楚耀要你
beauty_hthk
哇 屌 個樣好大陸網紅feel
一睇就知整容樣 一啲辨認度都無
仲話似張柏芝
再黎
堂堂瑞士牌子但website竟然連德文都無

delivery除左香港同大陸之外
其他一律當做oversea countries仲要用香港郵政
咁我喺瑞士買arzt skin係咪都要用香港郵政

facebook page由2017年開到宜家先得1k like
仲要開左3年幾搵左香香代言先開始出post
點解瑞士brand唔搵外國明星做代言反而搵香香

仲要咁多年黎個fb page得一個人review
咦?呢個人咪就係陳美玲

某「明星」家姐都係日loop夜loop
火雞姐係咪都去左做傳銷
推下daiwing喇 雖然佢醜樣好多口罩冇貨唔退錢 自己ig唔敢出post 但個傳銷ig就日日post賺咗幾多烏糟錢

見到即刻Unfollow關楚耀
一定要推到佢回應為止
瑞士人想買本土牌子 可能要飛過嚟香港先買到
買第二枝仲要半價 圍返都係66蚊人仔一枝
絲打考慮下用哂手上d貨之後去淘寶買
其實點解香港地咁多人呃9人 同埋咁多人會俾人呃呢
本性難移 中學偷野 大個都係呃錢
真 仲要賣二手衫
究竟有幾窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞