[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1101 Like 19 Dislike
Push
講就講晒出黎
話比人知係傳銷 仲要買既人抵死啦
P牌推唔撚到
但呢班撚屌KOL一直冇人屌就以為冇事
需要更多樓主呢啲人追擊佢地
日日係ig見到乜9 美白減肥豐胸 餅乾 果汁 酵素
見到一大班mk撚呃人,咩努力都唔需要付出就賺幾十萬 就嬲
呢個真係幫幫手 開佢ig見到佢個單眼定唔知伸脷樣就頂唔順好黑人憎cap唔落手
不過淨係憑佢偷野到宜家仲未知賠錢未 呢一點 就算佢賣乜都唔會想買
中學偷野+欺凌 宜家繼續靠呃呃氹氹 睇吓幾時收皮
仲有咩檸仔 / 俏妃糖 (台灣嘅)/ LMS / Fairlady
我只係開咗個頭 希望大家一齊追擊到佢哋收皮為止 此風不可長
條友揀d女個餡永遠都好撚鳩唔知點解
仲有嗰隻咩波波醬豐胸
勁多人賣 學生都賣 平時賣開衫嘅舖頭都係到sell
但根本佢地自己唔會食
大家小心 唔知會唔會有人入嚟屌我哋做咩唔做正經野 淨係喺度講咩光復香港時代革命呢啲嘢
呢個世界需要更多清醒嘅人多過瘦人
可能啲數造出嚟
所謂代理好多都素人
影住自己好多貨 又話last幾盒
再post下過數record
caption:你哋搶得好快 一到貨冇三分二之類嘅廢話
然後過一排又影同一堆貨 話返咗貨
真心邊個fact check到?呀茂知?
成班不務正業
人蠢係冇藥醫,注定係被人屠,就算唔係中依個伏,都會中第二個,幫得幾多
光復香港要ko埋呢種賺錢方法自己人水自己人 點得
盡量俾越多人知越好
大佬傳銷招都唔知用過幾多萬次,咁樣都中得,真係要交下學費
因為佢自己都唔好得去邊

啲台詞唔好再官腔啲?女神仲拯救到失業率唔知佢以後係咪唔做空姐呢 傳銷賣保健品咁好搵
咁總會有新既一批人由小朋友變妹豬既 佢哋可能唔知咁多

https://instagram.com/nolla.empressregent?igshid=3z7osyi8glkg

呢個算唔算?

佢之前上過 viutv 拎自己大波妹身份做節目, 標榜自己係畫家,之前有一排仲自稱魔法師

https://instagram.com/artofhernokes?igshid=1h9iwjs876wfz
仲有極萃皙標榜可以一星期變白,po親啲效果圖都假到仆街張相白到背景都光埋仲話冇修圖
唉 見到身邊有熟人賣呢啲都唔知點勸佢哋好
班港女除左識做雞同做呢d 呃人嘢仲識做乜鳩
有無發現其實賣呢啲嘅本身都已經好瘦
跟住就話食左仲瘦左
喂但你本身都瘦 點比啊
身邊有幾個朋友做呢啲「代理」
成日周圍引人落坑
頂唔順unfol曬
港女既性格真係好撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞