[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1102 Like 19 Dislike
實在睇唔過眼 啲醇素撚幾時收皮 就算黃都咁話 呃人錢真係唔應該

呢個呃錢整合主要係追擊啲呃妹妹仔錢既傳銷撚
等啲妹豬唔好再送錢俾人買袋同供樓
佢哋一般係有一定既follower量 用自己做生招牌去令小妹妹落搭 自己就賺到fat fat 訓教都偷笑嗰隻

唔好以為用得自己做招牌都唔會醜樣得去邊 所以第一個就係啱啱入行 人稱好似張栢芝既空姐jjjoann 仲係關楚耀女朋友添

呢度主要追擊傳銷 手袋事件同佢有冇整容就睇吓有冇絲打補充喇

女神真係好靚好瘦

最近仲賣緊隻好似好勁既酵素保健品添 我食完一定可以好似佢咁瘦

瘦到見骨唔知係食咗幾多包佢聲稱可以排毒既sc酵素保健品先可以咁靚咁瘦呢 不過女神點會呃人 連關楚耀都間接加持 一定好work喇

唔係喎 女神都冇肥過 一直都瘦過扶手咁點解會咁瘦既

原來瘦是餓出來的媽啊好亂啊 姐係仲使唔使買你嗰啲排毒保健品?

唔係架 人地有哂好評 連男朋友都話佢對波大咗喎!

咁唔知關楚耀又有冇叫jjjoann食多啲呢

妹豬:咁有啲人天生冇波架嘛 你唔可以笑joan架 唔通個個瘦底大波咩!!

咁睇吓隻保健品仲aim啲咩先

唔知joan食完之後皮膚好咗幾多呢

joan啊 呢張係咪p漏咗?未放大都見到鼻翼啲毛孔喎 又話可以收毛孔既

點解食完又可以美白又收毛孔又增加膠原蛋白 都仲要用抖音filter拍片?!原圖直出唔見得人咩?

出住咁多先
p牌求幫推 唔可以再俾呢啲人呃到fatfat
Google搵唔到呢個product資料
好撚多無知少女落搭
推到d傳銷撚收皮為止
會唔會食到身體有問題架
最近多左好撚多女女
買瘦身產品
無論fb 定 ig都見到
最近多左好撚多女女
賣瘦身產品
無論fb 定 ig都見到
可能會食到瘦過燈柱
中左傳銷毒,散唔到貨
咁好搵 個個都做 對得住良心既話
你㩒咗不推
月經咁出post講傳銷都仲有人中
哲學問題, 騙子是否比受騙者更可惡?

感性 一定會話騙子可惡D
不要 blame the victim etc

但 如果唔係受騙者有貪念
騙子又點會埋到手呢
究竟呢個sc背後係咩公司 ig見勁多
同牌子仲有隻pp酵素 又係吹到好勁
Push
班死乞衣 通常都係書又讀唔成又無乜技能先岀黎𠱓人,成班都垃圾人種,早應該收皮,但香港硬係有俾On9仔俾錢人賺
所以佢地都係抵死 成班淨係想不勞而獲嘅懶閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞