[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1101 Like 19 Dislike
大家有咩kol有份做傳銷既放晒上黎
等更多人知道唔好中伏
鳩鳩脹
mayswk算唔算係
推呀 推到佢仆街
係!!!
但係呢個牌子真係好多人用
咩youtuber Mira , 微辣
tvb啲明星仔都有用

係咪真係咁好用??????
我自己有買過差唔多成千蚊,用嗰時就真係冇話特別大轉變
但係後來皮膚係真係好咗, 但我唔知關唔關事 。
定係皮膚自然修復根本唔關產品事
因為我見用嗰時都冇乜效 ,已經冇用好耐 ,依家皮膚都係差唔多 ,冇差冇好

所以最後都係唔知個產品有冇用,仲,好貴
點解關楚耀會揀佢做女朋友。。。。
又一個底子好既例子

post得呢張業積相都知係想賺錢

唔知隻戒指係賺返嚟 定本身有 post出嚟等啲妹妹仔以為好搵到咁?

佢男朋友仲要係gym愛好者嚟 咁我應該做gym定飲你個瘦身果汁好啊?
佢冇肥過 仲要係嗰啲肥啲啲咁多就開post話自己肥咗既人 但事實上係好瘦 邊個買邊個on9
Yuen xx?
唔知不過佢icon好恐怖 真係賺到咁多既話不如整整個鼻 唔好打鼻影打到咁
屌 忍撚左好耐
係ig有多少少followers嘅所謂kol 10有9個都賣
屌啦媽吹撚到食完之後變女神同能醫百病咁樣
冇食到出事已經算好彩
仲要日日po出咗幾多貨 有幾多人買
煩撚過西
如果俾佢哋見到你個名 一定sell你
身邊都好幾個人做呢啲
個個日日就post 人哋過數嘅圖
自己日日飲/食嘅 story
最興post啲所謂嘅效果圖/對比圖:
對腳瘦咗/白咗 同埋影上年條夏天褲鬆咗好多
再加一日幾張product features 嘅圖

久唔久就post下當月收入chart 多數會有幾萬咁
(講緊係啲普通到唔普通嘅人 KOL當然唔止)

仲有係好興R人做代理 因為可以賺多啲
再講埋啲垃圾說話 eg.你肯用心學 我用心教
又話 代理名額last 2/3之類 話要集中教學
將所有最好嘅嘢教晒俾呢批代理

呢個年頭會仲有人信呢啲 真係傻嘅先信
屌你哋一個二個賣呢啲呃人錢
大多數都係來歷不明 網上冇資料
唔知乜成份 幾百蚊一盒咁 呃人呃到冇晒良心

呢個世界唔會再有肥人啦
屌 食一打麒麟果仲撚有效
但偏偏好多戇鳩靚妹買
我都想講呢個…
我見親都會喺度諗緊係咪真
因為丁丁呢個寫日文 好似好真
同埋佢信譽「叫做」比較好, 即係佢都係出名嗰啲
見到佢賣呢啲真係好失望
估唔到又係呃人
屌… 係…
佢讀中大都做埋啲咁嘅…
一向對佢印象幾好
一見佢又賣埋啲咁嘅就
點解個撚個都係咁
呃咁多錢黃乜撚野呀
btw 用淘寶貨呃人搽面真係好撚痴線
呢啲臭雞推佢出嚟搵聖水淋鳩佢塊面啦
佢出名係真 不過係出名用咁多product試咁多pr gift同facial佢皮膚都冇好過 仲用自己嚟做招牌打算sell皮膚好既野 其他野冇咩問題
咪玩啦 由佢開始拍片到佢而家廿幾歲
啲皮膚一樣咁差咁多暗瘡印
呢份工唔使學歷 咩大學都想做喇 對得住自己良心咪做到
我唔撚信你地班傳銷撚自己會食啊!!
淨係識火雞姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞