[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1101 Like 19 Dislike
勁靚 邊撚度有說服力
本身都幾鍾意睇佢ig 佢囝囝好得意
自從見到佢係咁sell野就unfollow
staff定客?
羅定邦大盜 火雞姐
憑住偷野拍youtube紅極一時既火雞姐yanki人如其名 撈唔掂就撈傳銷賣屎忽

成功從來沒有捷徑
打咁大段野 就係想戴頭盔 話俾人知唔係食你隻婕樂纖就會有曲線有大patpat
仲要做重訓、食素、健康生活習慣、做運動、多喝水、早睡早起、好好處理壓力要做咁多野 再加你隻傳銷婕樂纖
先至有大patpat 都做咗咁多野 你點知身型好咗係咪關你隻婕樂纖事啊?

獨一無二的味道 係咩味?

呢間係黃定藍?
中學偷野都唔知賠咗錢未 咁快就出嚟呃錢啊丁可欣
嚇死我以為你話佢勁靚
推到佢收皮
你問緊嗰位巴打定女神? 女神空姐嚟 同埋唔使做尖喇 食嗰隻粉食到身材咁完美
狗也不屌啦
唔靚點呃到錢做到關楚耀條女
放圖真係唔知得唔得 不過見有時啲報道都會話:公司註冊處資料顯示乜乜乜為公司董事 咁
本身公司註冊處啲資料應該係公開資料
政府收錢其實都有啲唔啱
點解唔正正經經做雞
係點解唔正正經經搵份工

可以問下
[你問我答] 我係你地口中所謂既傳銷狗,係ig賣毒藥
https://lih.kg/auLeCyV
#40 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
其實佢有冇整?定係p圖
點解狗仔隊年頭影佢又唔似有整?
Joann女神係咪追完Post今日唔update story????
推!!
同之前好興嗰個tremella 酵素一樣!
又係ava wong同埋d ig ship 有賣,興左一排,啲人賺夠錢,就冇咗影。。
其實好多護膚牌子酵素減肥牌子得香港ig有賣但就包裝到瑞士韓國日本製造咁。。分分鐘係大陸oem 生產。。
尤其是嗰個陳美玲。。個底咁撚花都有人信佢賣啲嘢嘅。。
推推推
好作嘔呀 營造到自己成個女強人咁

見過真人 好撚矮但真係好大波 搞到遠望成粒波甘 個比例好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞