[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1101 Like 19 Dislike
Avaw 賣左好多年添
減肥減左冇波 唔驚條友轉gay?
害人不淺
你無貪念?
信嗰啲真係on撚9
要持久咁瘦從來都係一係做運動一係調節飲食
單論受騙與被騙太空泛
祈福黨/ 你屋企人入院etc
利用嘅可以係 無知/同情心 etc
的確唔一定同貪念有關

case by case, 層壓式推銷布以下階段
正常買賣mode
你入到貨 + 散到貨 = 賺差價
散唔到貨 = 蟹貨, 但你仲有貨可以揸手
投資涉及風險 冇得怪人

黑心買賣mode
入嘅貨係垃圾/黑心貨, 但又高價圖利
咁你入貨果刻已經立心不良 想水人買垃圾
只不過自己蟹左 用錢換黎一批賣唔出嘅垃圾

層壓cap水mode
聽人sell完,講到搵下線幾容易 唔洗做有錢收etc
就幻想自己冇sales skill 冇人脈 都可以copy人地套成功方法
成功嘅真係cap到水 邊會有投訴
失敗嘅就話自己係苦主
同炒輸牛熊賴大戶果班散戶有咩分別
一將成功萬骨枯

結論係 樓主狙擊騙子 係做緊好事
但騙與被騙 其實係陰陽相生嘅關係
尤其層壓式推銷 本身都諗住賣垃圾/收下線 致富果班
學唔精只會一直俾唔同人呃
好似不嬲都係靠打陰影
原來玩開屎忽
火雞姐都係做緊呢樣野

又係呢種康寶萊式邪教口吻 講到入佢個團隊 人生會好豐盛咁
痴撚線 買果d係咪on9
笑死
死全家
如果個個都可以自己打 仲要護士做咩
你呢兩張相開埋眼頭添啦
唔知點解佢身邊d frd成日死撐話佢真係靚無整過
係咪痴撚線
教人自己打針
隨時害到人命都冇加屌佢老母
飛機場傳銷雞
skin need呢?
我見好多美容院都有入貨
見啲女係咁SELL果隻咩波波醬
痴線, 邊有可能食完即刻大波呀
係就唔會有咁多飛機場啦!

女仔月經前後胸部係有變化的
另外,sell果個本身大波
同啲圖上網cap完PS嫁...
唉...
條友本身都整容成引 應該冇乜腦
老闆係 ig ac:jenforbeauty
私人ac chungjenjenneth
pkj聲稱係佢朋友babygirlo個家姐既brand 強調係made in us
呢間Barbie con shop 都有賣減肥藥,
賣到買埋層樓就知佢食水幾深

根本佢就係大陸廠自己整出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞