[傳銷狗] ig女神呃妹豬錢呃到買樓 周身名牌

832 回覆
1101 Like 19 Dislike
要等買個啲答

根本就係淘寶貨扮瑞士brand
推 仲有隻咩PP又係成日見到
咁都比隻核突怪cap到水
留名
一開始以為佢真心推介呢樣產品(唔排除佢覺得work,佢又拍哂片話點有用法),後尾不停loop到就覺得怪怪哋
cut曬d航班無野撈黎撈傳銷?
好撚中 傳銷都聽撚左幾十年仲有好撚多人中招
又係E條友 美容界黑店kol
跟住就到 唔係sell樣 唔係sell身材 唔知sell乜既daiwing

佢就開咗間shop仲做埋唯一執行長 好似好把炮

間野仲上埋市添 好似好勁 呢次信得過掛?

㩒入個hashtag 原來台灣野嚟 呢個口吻 係中毒幾深既傳銷狗先打得出

唔好話人住 可能佢啲product真係work呢

唔知呢一身孕味濃既打扮係食咗呢啲酵素未呢

我唔知我係邊隻肥 不過我知你係好肥 好冇説服力囉

間野搵佢去做係咪倒緊米?
其實個男ge完全無po過佢or bb
佢自己都好少po bb

女神會唔會吹大左?
佢ig仲係有好多容祖兒
屌呢個真,根本呢啲所謂嘅supplement(唔知呢盒嘢算唔算係)就冇得100%保證皮膚會好 改善婦女問題 減肥 大波,但啲推銷人就講到似層層咁
好撚多明星kol幫口.....淘寶貨....屌 一陣爛面
岩唔岩標準嫁.....
有錢收就幫手sell架喇 自己用唔用係另一回事

倫敦金夠做極都有啦
之前火雞上熱門嗰隻
補充返 呢個daiwing已經有前科架喇 之前代購口罩 收咗人錢 之後冇貨 唔肯退錢 仲話人自己唔儲定口罩旁身係 抵死

詳情可以睇返

黑心youtuber Daiwing 發國難財
https://lih.kg/1894147
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞