20/21 NON-JUPAS 專區(26) 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
同問 但我hku ba 擺第三個choice 係咪dse full cert 同爆4都入唔到...
想問下CU Journalism 係咪要GPA>3.8先有interview ?
有無人收到cityu PPP信,話係conditional offer,但上面無寫CGPA到要幾多,又無寫係咩stream?
係咪我眼殘?好似唔見

下一頁都係講交錢
多謝師兄
係囉
唔知點解會咁 好擔心
Ching 有報?
咁如果BA擺year 3第一,year 1 第三,HKU會唔會畀year 1 我
想問下報咗/收咗ais嘅ching點解想讀/唔想讀?可唔可以講下你哋嘅睇法 利申: 諗緊讀唔讀
我都係3.55 收唔到點解會咁我唔得啦
Ching朋友邊間 我cccu
冇full cert 但係DSE 幾分?
Ching GPA 同DSE幾多
會唔會係太高分
之前聽過個講法就係唔會派比高分嘅
因為高分嘅通常會當係水泡 之後會棄
咁佢又要搞多輪
First year entry冇分stream
你入到去year2再揀
唔會啦
佢上一個星期出個批全部>3.6
佢未出曬姐 等下先
bu sw year 1 entry?interview 都冇喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞