20/21 NON-JUPAS 專區(26) 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我3月24號in 仲未收到 我擺第二
有冇人PolyU ageing冇咗edit掣?
可能下個星期有機會有 上個禮拜我打左電話 話處理緊nomination
所以想知cah仲有無下round
你擺第三有冇interview?
我已經in左了 同你一樣 24/3
你in成點?
想問下city有冇分first choice 同second choice ?定全部獨立睇?
正正常常 但可能因為individual 所以感覺良好 唔會好似小組討論咁有時唔識講嘢
係吖 佢base on我個自己介紹去問 唔知佢係咪hea我 我見上年啲問題都難難地
佢都有咁樣問我 ,但唔知佢點樣揀人 ,同埋個人面試我哋自己睇唔到對比,所以好難估結果會點 希望最後大家都收offer 啦!
啱嘛 希望做到同學喇 offer god arrrrrrrr
Data仲未有gender唔知幾時第二round
係咪仲未派 bu pra pr offer
可能wfh會耐啲 第一round啲offer都見到有好幾個decline
聽asso個lecturer講好似話有一兩個同學收到
頭先見到data base入面有人今日收到offer 但佢係12月in 吾知係咪未派到我地個round in 嘅人定係已經派完
3.7幾 Hkcc
應該未派 上個禮拜佢都話冇咁快
btw 絲打介唔介意講吓GPA幾多
3.3咋
唔知佢收生分高唔高?我見前年好低 3.1 都入到
我3.54 但因為擺第三 所以都擔心
今年見其他u嘅收分線都高左 同埋cu好重interview 所以真係無乜把握
你讀個科同community health related?
不是 ,本身讀sports
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞