20/21 NON-JUPAS 專區(26) 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
巴打仲有冇報其他
有啊
poly我都有報 0面試
cityu cah幾時再出offercgpa3.5x ielts 6.5 cultural heritage stream 無offer
我都係0面試 係咪收得皮?n手飯都無得食
btw 巴打你咩成績
讀咩?
poly一定係收hd hkcc先
CU我冇報
同你差唔多分
Polyu property management 派interview 未...
應該係唔洗interview 直接派offer
知唔知派咗未
Dse 有無full cert ? 因為今次佢會睇埋dse 成績
只係英文2左,但考左ielts 算唔算full cert?
你gpa幾多
睇database有人cgpa3.1x都有offer 真係睇唔透佢個標準係點
First round應該派咗 不過佢有大量offer係7月尾先派
我 3.29 history stream full cert 有offer
恭喜希望我都會有
想問city non jupas under review有冇機會食n手飯,係咪有on waiting list先有得食?
加油啊 呢科會有人放返出嚟
希望我都會有
因為一d個人原因好想要呢科
有冇收到CU community health practice offer 既巴打絲打?
如果擺preference3 利申:in 左 24/3 佢會唔會因為preference 唔考慮我 依家好擔心 但又冇得改preference
其實呢種情況有無得打電話去問 其他人低分過你都收到offer 好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞