20/21 NON-JUPAS 專區(26) 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我都係呢啲問題 但我有fd就唔同 反而係問完佢personal statement之後 問佢睇開咩書 再深入問作者啲野同埋叫佢解釋 唉但真係好驚一路講嗰時見佢地無咩反應 然後又好快完 本身話in 15分鐘 但我around 8分鐘就完咗 (我係3點左右in) 巴絲有冇呢啲情況正路有興趣嘅話唔係都講足15分鐘㗎咩 我同我個fd都係快完
我都係唔夠15分鐘
唉真係好想入但佢得23個位 每年好似都係收2-3個太空人 CC就唔知 感覺自己又唔係表現得特別好 GPA都係普通 而家淨係過咗一日已經覺得等得好煎熬
原來大家都係咁但我覺得我真係誇啲 十分鐘都冇 好難捉摸呀
睇過以前database 呢科好似一個星期內就出offer 但今年係咪一樣就唔知啦
有咁快㗎咩咁希望今年都唔好等咁耐 btw介唔介意問下巴絲邊間
我睇18年好似係
Ohh 希望大家都有好消息啦
不嬲non ju yr1 係要同dse 爭
想問你gpa幾多
係 親生仔
cuhk exercise science and health education琴日出左2nd round offer
小弟3.7幾咩offer 都冇
其實呢啲分話高又唔算
又唔想報太多低分水泡
卡係中間好擇洗
咁就真係唔知識人同你差唔多上星期已經收咗offer reject埋
我都係問personal statement,同埋推薦一本古代一本現代必讀嘅書籍。成個面試感覺好壓逼,不斷針問你之後就問會適合咩學生睇你推薦嘅書目同點教。我就in足15分鐘,因為自己答問題長氣。anyway 加油大家。
係咪cut off係3.8? btw 你個fd幾分咩major
City/poly cs派晒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞