20/21 NON-JUPAS 專區(26) 光復香港 時代革命

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我3個choice全部late round 報
可以有排先in
Ching 有冇入chp tg gp
有啊!祝你早日有offer 啦
希望你都有!!!如果我地都有就做到同學
PolyU

BU似中學
含大就算啦
當初報之前我有打去cu同city office問 佢地都係話只要你入學前退左另一間ugc degree既學位就無問題 所以報同interview同收offer係吾會有影響 但兩間u office都有講nonjupas係會優先俾啲offer冇學位既人 所以你有冇quit都講話quit左會比較好
搞左好耐係因為我status本身係填左graduated only個日佢打電話我再講翻我係poly讀緊但會quit所以佢話要幫我update翻啲資料比department 所以先搞左陣
但我再三問佢我咁樣會吾會影響收offer office都話吾會
希望幫到你 addoil!
想知有冇11號in AML嘅收到offer
想知poly電機出左offer未
出左了有fd前幾日收到
Bu mkt
想問下poly food safety係米出左offer
見到database有人填左 但唔知真定假
應該唔似係 之前都冇人上水講
我見佢話year3 asso 但佢又寫得好真
唔知如果係真 咁咪即係就嚟岀offer?
ching 你edit制仲係度?
佢又寫到好似係問個d問題
Edit制仲係度
應該未咁快到我
WTF
繼續問下有冇巴絲打收到bu Chinese Journalism (broadcasting) offer
同埋有冇巴絲打收到cu journal同hku ba interview
各位大佬
想問下今年太空人 year 1 gpa 3.67 poly English studies 同city ais 有無機
但有人話個lecturer 將PRA AD同PR同學搞亂左PR 真係好似未有消息
問咗啲咩?
唉 希望快D派 自己有份就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞