[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
三月試過兩種砌法都上唔到王
大家比比意見

自閉deck 人人都識砌...根本唔會有進步
遊戲王好玩係好玩在砌deck果陣...
要自己用下腦...加d心思...
同人交流果陣再一路試一路改deck...
咁先會創出到新既玩法
玩自閉deck 不如唔好玩遊戲王
墓地封閉招技會唔會屈機少少
暫時覺得最屈真係呢招

磨左成朝終於ko
自閉/金宮/妖仙/科學怪人撚你地收皮啦
用呢啲上max洗閪技術咩
0互動屌你地老母
洗唔洗幫你地開個自閉專區討論點撚樣嘔心人地呀
估唔到呢度對自閉咁反感仲以為會認為係戰術一種
Btw以前試過半自閉拖時間召混濁max龍反殺會唔會比人屌?利申依家只會用純白龍/光道白龍
妖仙都自閉邊副先唔係啊
係,光道,不知火,靠特招果d已經輸8成
同人0互動都唔叫自閉
你咪繼續拎住你副妖仙自high
自己用下個腦諗下點解唔撚係啦垃圾
直攻打完 陷彈鳩人牌我算鳩數
打你出張高星怪表防 數值同對面一樣
下round再直攻
有幾撚唔自閉呀垃圾
一堆自閉狗
咪衝出黎柒啦
成堆狗自摺啦
唔好話呢到,玩遊戲王就係要用combo令對手心服口服
而唔係0互動冇交流,冇交流自己玩單機唔好?
就算係巴哈,以前既自閉仔集中地,而家係巴哈講自閉都會比人屌
彈怪封前場同黑魔導封人後場有乜分別啊

直攻就叫自閉?

難怪你地依個鋪冇人入

咁樣當係熔岩果類
咁我用水機 出5星 pack橫你 下turn 再出9星out你3隻又係唔係自閉啊

要A你先贏到都話0互動
知唔撚知咩叫自閉呀?
零亙動你有乜撚野資格話唔係自閉呀垃圾
直攻唔係最重點
重點係直攻完驚閪死俾人死就拎隻6星表防再直攻
你唔係以為你同個堆自閉狗有分別下話?
照下塊鏡啦自閉狗
咪撚影衰呢度
你堆自閉狗真係自摺唔該
冇你班自閉狗一樣有人討論喎
躝啦垃圾
水機求撚其一隻tunor食無底已經卡場
基本上唔俾人打爆一隻怪就出唔撚到大蛇out人怪
屌你老味3隻直攻垃圾卡
expect對面先攻3無底後排?
屌你咪撚拎副真正有亙動嘅deck黎包裝副自閉啦
成堆自閉狗個撚個以為自己大條道理
上撚到max係影鳩衰香港玩家呀
自摺啦仆你班臭街冚家剷自閉狗
小朋友咁 個樣係咪好嬲

你話係咪係囉 照你咁講
1.怕死拎隻6星表防
2.再直攻

咁同召喚師怕死 摺埋你
下turn 再跳 融合怪 火/水 A你有乜分別

講之前用下個腦啦 講粗口就有用咩

你講到個point係我錯 咪改同你道歉囉

你咁樣講到同熔岩魔神同一類 A你都叫0互動叫自閉
咁我noun囉
打隻game要咁撚可悲唔敢同人亙動
屌鳩你班垃圾我咪當發洩囉
嬲?你有資格?
櫈香港玩家可悲咋柒頭
你老母臭閪你玩直攻有乜撚閪野資格拎其他deck比較呀垃圾
講唔講粗口係我自由關你撚事咩
你錯唔錯關我地叉事咩
係叫你班自閉狗自摺咪撚係度影衰香港玩家呀
躝啦自閉狗
講咁耐經 你俾個重點我咪得囉
講咁耐廢話

直攻=垃圾

Ok thx
直攻+拎6星表防再無直攻=零亙動=自閉呀
以為係度斷章取義有用?
自閉狗躝啦
小朋友咁 個樣係咪好嬲

你話係咪係囉 照你咁講
1.怕死拎隻6星表防
2.再直攻

咁同召喚師怕死 摺埋你
下turn 再跳 融合怪 火/水 A你有乜分別

講之前用下個腦啦 講粗口就有用咩

你講到個point係我錯 咪改同你道歉囉

你咁樣講到同熔岩魔神同一類 A你都叫0互動叫自閉
咁我noun囉
打隻game要咁撚可悲唔敢同人亙動
屌鳩你班垃圾我咪當發洩囉
嬲?你有資格?
櫈香港玩家可悲咋柒頭
你老母臭閪你玩直攻有乜撚閪野資格拎其他deck比較呀垃圾
講唔講粗口係我自由關你撚事咩
你錯唔錯關我地叉事咩
係叫你班自閉狗自摺咪撚係度影衰香港玩家呀
躝啦自閉狗
講咁耐經 你俾個重點我咪得囉
講咁耐廢話

直攻=垃圾

Ok thx
直攻+拎6星表防再無直攻=零亙動=自閉呀
以為係度斷章取義有用?
自閉狗躝啦
唔知你知唔知爐石戰紀幾年前既海盜戰士deck又係靠無腦速攻打臉上T1,又係當年比爐石玩家屌曬鬼
佢想講既唔係無互動,而係無腦贏既方式太噁心。
我知 一下跳4隻
代行者天使deck勁唔勁 頭先比佢係咁count痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞