[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁照佢意思 好多deck都係咁啦

黑魔導出陣跳導航 冇腦count
召喚師
墜天

請教師兄有乜分別

唯一分別多個直攻
唔撚知人講乜嘅 就咪撚亂幫自閉狗硬兜
零亙攻自攻+靠6星表防擋完再無限直攻=零亙動=自閉
自閉狗咪戇鳩諗住斷章取義啦
唔撚知人講乜嘅 就咪撚亂幫自閉狗硬兜
零亙動直攻+靠6星表防擋完再無限直攻=零亙動=自閉
自閉狗咪戇鳩諗住斷章取義啦
用下你個閪腦講野啦

同軍刀摺埋你再出召喚師火怪A你有乜春野分別啊
講黎講去都係依個pt 又唔知你講乜春

又答唔到我同其他deck有乜分別

又唔係唔洗打你

又冇落防戰破 鏈我都冇放

屌你老未9唔搭8
你都戇撚柒鳩嘅
軍刀摺埋再出召喚師再出火召
咁火召打白龍扣幾撚多血呀
講撚緊你啲垃圾直攻係漠視緊對手你有你玩呀自閉狗
零亙動=漠視對手你有你玩
對手成萬攻防 你咪一撚樣直攻車埋去
軍刀摺撚咗2500防嘅點撚樣靠火召otk呀你老母
九唔撚搭八
照你咁講 咁出隻高防有抗性咪贏撚硬
下下要解到你隻怪先贏

咁我頭turn跳隻紅眼龍裝張守護者之力咪贏撚硬?

唔直面打死你 唔可以打你本體

咁lol 果d backdoor咪俾人屌到仆街?
由頭到尾講撚緊你零亙動呀撚樣
你拎隻防陷hero+守護者之力 冇人會講乜喎
個陣上過anti meta啦 係張卡有抗性
但依家講撚緊你係漠視對手你有你玩你嘅直攻呀死自閉狗
關乜撚野大唔大力呀?
自閉狗就自閉啦柒頭
你都幾撚好野
大法師 果d先叫你有你玩

咁我玩卡通咪仆街 下下直攻

咁我想問下我打唔死你隻怪我係咪一世冇得贏?

我要A死你贏
同我熔岩魔神燒死你贏

你兩者都當一樣 咁ok囉
知唔撚知第一屆wcs冠軍用卡通直攻俾全球玩家屌零亙動5分鐘完晒3場呀柒頭
肥仔timmy呀 自己做下research先衝出黎啦戇鳩仔
唔撚知就自摺啦
講撚緊你呢啲直攻零亙動漠視對手呀
你同個堆自閉狗係一撚樣咋
幫撚埋你做總結啦自閉狗
好悶 有冇第二個point
句句都一樣

同你傾左咁耐 其實你打咁多廢話 都只係話左比我知
直攻=垃圾

明嫁啦

咁我自摺啦 小朋友咁 唔好嬲

不過你都未答我 解唔到你隻怪我係咪一世冇得贏
你都幾撚搞笑
一路講緊你直攻=漠視對手=零亙動=自閉
係廢撚事再有你呢啲自閉狗衝出黎呀撚樣
成堆自閉狗以為自己大條道理
有邊撚張卡係解唔撚到呀?
俾你用真紅眼融合 一出即炸
俾你用防陷hero+守護者之力加撚到成萬攻 一張光槍龍彈牌搞掂
俾你用不知火10星有抗性3500攻 一張因果除外搞掂
但講撚緊你呢啲垃圾係漠視對手你有你玩呀
都係個句啦
屌鳩你地係拎黎發洩下
嬲?你有咩資格
句句都一樣
咪就係因為你地呢堆自閉狗
咪淨係識縮埋係自己老母個閪窿到
唔敢同人亙動囉自閉狗
照你咁講 我直攻得一張怪 一張次幽搞點啦

講之前用下個腦諗下野先講

乜野叫你有你玩

1.熔岩魔神
2.大法師

果類冇視牌組就真係你有你玩

傻仔

我對召喚師

佢摺埋我 咁我點玩啊

張彈怪/3速都開唔到啦

講黎講去都係依個垃圾point

摺埋啦你
你諗到第二個point先出黎串我啦

我覺得錯 同你道歉又點話

傻閪講黎講去都係依個point
你同熔魔係冇撚分別架垃圾
一路講緊直攻=零亙動
淨係識用召喚師
係咪全世界用召喚師呀
講撚緊有你呢啲自閉狗拎副自閉deck對人全世界玩家影鳩衰香港玩家呀自閉狗
唉 明晒 你都係冇料到的垃圾

諗唔到點駁又重回起點

我同其他師兄討論算

其他師兄講我錯 我一定認

不過你

你條垃圾就摺埋啦 0point 只係識遊花園+人身攻擊
一路拎撚住個point就係你拎副自閉對所有deck影鳩衰香港玩家 講撚過架喎
真係笑撚咗
真係難怪咁撚多人同我一樣唔撚點理duel links post
成堆自閉狗湧晒出黎仲扮撚晒大條道理
冇人需要你認同
但有你呢啲自閉狗就一定屌就係咁簡單
課得多過我或者下屆世界大賽(今年冇咗喎)高名次過我 先再出聲啦垃圾
cls...覺得自閉好玩又贏到既咪死番去巴哈到同台仔傾
唉 回多你一次

之前做cd rom都見唔小師兄屌過你啦
唔知以為你過街老鼠
睇你依9行又係單單打打

你屌我又話唔到俾我聽我有咩錯
成個傻閪咁
你當我認輸啦 唔block你真係唔得 你太正

不過最後你果句真係證明你小學雞黎
課得多過你先可以出聲
不過依個唔講了

俾足一年幾時間你條自閉狗
下年係世界大賽呢個最撚高嘅舞台拎個金icon大鳩我
咪證明到我有幾垃圾囉
笑撚咗
放心喎
同我志同道合睇你班戇鳩係度污煙漳氣嘅大撚把
走晒啦柒頭
黎黎去去邊得個一兩丁友
走嘅十倍都有呀柒頭
大撚把人用零課都玩得高質過你呢啲自閉狗
我諗你都係收收皮會好d 有一d deck 唔使討論已經係厭惡性 人地同你講 你就話唔算厭惡

sor9ry 你post 完我想洗眼 同埋仲要係度串77

你不如收個皮打返自己既機 相信呢度無咩人想應

入一個討論區都會定好個scope 今次個頭post 無寫晒岀來有不足 因為相信有共識

原來你所謂既自閉既認知係咁 你可以去其他地方傾
我只係想討論下點解黑人憎
可能有冒犯到 sorry

我乜deck都玩 只係岩岩抽到新果張sr先玩
我主玩水機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞