[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我覺得多左混源龍 雷龍好似好勁咁
其實我見人地d deck 我都係唔太明雷龍點開始說書
妙手空空 雷電龍 光援 限嘅機率極大喎
不嬲kc cup前/wcs前 出勁野吸引課
然後勁得濟就after kc cup/wcs 就限架啦
光援+雷電龍限3 或 光援限2
成副野即收皮
冇光援濾牌 混源龍有春用咩
呀 得嘅
1張除草+3張蟲穴囉
其實成隻game應該連超量同link都唔應該出
到時一定瘋狂特召好煩膠
妙手空空應該死先

link一隻都係咁call 蜘蛛 栗波
其實一開手 成手大怪 點開場?
雷龍都說書?咁魔導書係咩
而家duel link 魔書冇幾多招可以說
DL應該走同ocg唔同唔線啦,如果唔係一樣又要俾錢又貴點解唔玩ocg,甚至係免費電腦版
唔明咪上網睇下囉 或者抽黎玩下 我都抽完岩岩學緊
打芳香真係打到燥
點打好?
補品副作用?
黑魔導是否太強?一回合出強怪,破後台,又有抗性,點打啊
查過張卡乜效果,但好地地落依張卡都幾怪
#決鬥重溫 #DUEL LINKS
https://duellinks.konami.net/att/0038d38113aafb34ce76756b2cd81014ac10ef8d53

指巴呀,我覺得多資源=/=煩膠
定係你感受唔到雷龍既樂趣先覺得煩?
芳香就真係煩膠啦,每r都睇佢回血扣血,拖晒啲時間
花龍炸全場,之後otk
無知新手一問,如果我想拿暗遊戲掉落既技能,應該用暗遊戲打定係打傳送門暗遊戲?
用暗遊戲打先會跌
問多樣呢張卡係打貝卡斯定用貝卡斯打先會跌?
打貝卡斯
btw依張有用咩?又冇原著效果
真心唔推薦睇肥慶啲片,冇乜營養
我推薦睇tsuntsun,佢啲deck真係好有養分,雖然聽唔明日文,但係可以學佢操作同意識
咁睇你咩心態啫
玩娛樂牌組就要預輸多贏少 (仲要係2017年嘅deck)
不過依家去石抽佢依個deck真係唔係咁抵
其實黑魔導展開不外乎都係圓同杖,咁就落啲對應卡。eg:三宇旋(走圓)/三狗鍊(鎖杖)

BTW 其實今個meta 黑魔導已經無咁猖狂,主要係因為月光同白龍都針對到黑魔導張永續魔法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞