[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
自己用白龍上到19 我想講砌法都差唔多

但唔落球莖 同張draw 本身白龍已經好有羈絆咁會上撚晒手

再落埋佢哋真係唔易開展

我會入多少少trap同一張祭司做回收
我重陷
3指爆
1天罰
2神攝
1因果
唔落球莖同你嗰3張魔法
落1銀龍咆哮
就算大怪上手都可以當cost掉入墓再復活
大家交流下,我用つんつん嗰套再加少少野

靈龍我會落2,因為有時上咗手白石落墓就特召唔到

落靈廟守護者可以防止白龍卡手出唔到,除咗特召方便之外,有機會可以攞嚟通召白龍

混源龍好多時都係MVP,落1我覺得都夠

指雷同因果切斷就攞嚟扔白石,冇既話可以落天罰/神攝

新手LM而家卡左係19升唔到

呢場有round 手殘出少隻怪殺唔死好彩最尾反勝

#決鬥重溫 #DUEL LINKS
https://duellinks.konami.net/att/07be54d9f44bc0870a292e1a8bbaa41aa461d1a9b6
我自己係用白龍外掛光道上max
可以睇下#181
純白龍...多數都係指定破壞...
打唔嬴d抗性佬...一遇到防破壞防指定既大怪就企左係到
落痛苦分攤,用白石同人攬炒

落一張試下 用完拎去同步灼銀機龍再打 幾有效
啱啱回坑
想問最近咩主流比較勁
見到龍盟同劍鬥獸有基Deck,打唔打得起?

btw 有冇人有セラ40攻略

最近主流

龍盟劍鬥可以上到KOG
不過2副都要有新UR先玩得順

睇唔明嗰日文
Lv40攻略 你可以上DuelLinksMeta 嗰網搵到

總算趕得切kc盃第2階段前上王,龍廟守護者好用,特別內戰個陣
用溶魔解場 再燒死對面 又算唔算自閉?
一張冇咩問題
以前六武橫行 好多人都落一張解場
重點係解完場你唔打死隻溶魔 再燒死對面
對面有一星tuner可以用黎召9星同步
所以有失有得
燒死唔係問題
好似三四個月無玩
副水機重係咁勁帶我上max
一隻月光已經企係到
屌你老母係咁輸
唔夠人大隻..

入埋巨神兵
原來呢到都幾多人玩白龍
黎緊應該會課少少抽張混源龍
同out人表怪嗰張陷

題外話
發覺將兩張鑽白龍換左異畫版白龍之後
上手率冇以前咁高
落栗子球等佢打埋黎
今季好難上王 個賽場環境好複雜 太多野要應對 月初好快上到傳4 之後係咁輸 而家傳2傳3 上上落
栗子球入白龍唔卡手咩
白龍最怕都係將白龍抽上手,白石同魔導使都係從deck拉白龍
栗子球都幾好用
有時可以保住場上隻0攻
又可以對付月光大怪
落墓可以當混源龍素材
其實自閉係咪咁好玩 打5場就有一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞