[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
金宮 5x場上max🤦‍♂️
垃圾 玩自閉都要50場
咁用咩先唔垃圾
元素軍刀 芳香 黑魔導 六武 夠自閉啦
金宮又唔係難破
六武我覺得還好...起碼冇封怪獸效果...大力過佢就得
青眼眼好易做到
終於打完...好滾動
除左自閉...打主流有輸有贏
卡左好耐lv19
三隻白龍好重要!三隻白龍好重要!三隻白龍好重要!
試過lv18果陣入少1隻...卡左1~2日關
mvp一定係呢張...解場一流...
迫人地自己揀自己隻野死...仲係非指定...破抗性
人地打你金宮破怪扣血 除外夠10張再出2張怪變幾千攻
召喚師真係好抵玩,改下啲魔陷比例又玩得翻
Nerf味濃
玩主流派太耐,研究緊有咩長青二線deck投資,唔追主流但又夠力上王儲石慢慢撚,開始成日諗過期石點用但又冇野想抽。

Btw諗緊左撚槍龍加黑炸彈combo夠唔夠力控喺二三線靜靜雞贏又唔俾人nerf
用緊黑炸彈打kc cup 卡係19
我都用緊黑炸彈打kc
一副係自奏,一副係聖杯暗電子,入幾粒炸彈岀到鬼動真係控全場好好玩
用 科怪、金宮、熔魔+石頭+栗子球+重陷+風箏
全撚部落地獄中武漢肺炎死全家
你班垃圾用落地獄deck仲係度扮撚晒大條道理?

科怪+搗蛋王+黑魔導騎兵
封晒怪位 等對面做反擊 再count 好撚有戰術呀
金宮
對面打唔到你 用隻鳥清後排再幾千攻紅蓮魔神
好撚有戰術呀
熔魔+石頭+xxx
唔撚解釋啦

你班仆街冚家剷用自閉就自摺啦撚樣
咪撚係度影衰香港玩家+污柒呢度
打機要靠對面唔敢打埋黎再靠所謂otk/燒血嘅deck
全撚部自摺落街俾車撞死算吧啦垃圾
屌你老母講出黎話靠自閉係影鳩衰香港玩家呀垃圾
成堆自閉狗湧晒出黎 仲扮撚晒有道理呢下好笑
一上金宮 比人宇旋 冇旋到 上怪又會中狡猾 無底 直攻又中波紋分斷
你唔放後場怪邊個
2張怪變幾千攻 抽到就係
人地打你金宮破怪扣血 人地唔打咪又自爆 又唔係上左就等對面死
我平時打天梯都係用下外星人 電池人個d冷門DECK 打夠100場就算
全自閉我都冇玩過
你有錢玩主流咪你威囉
講咁多做乜柒啫垃圾
你咪又係等人地唔打你
再拎隻鳥破完後排再用幾千攻紅蓮魔神打過去
咪撚講到自己好撚委屈啦垃圾
用自閉全家中武漢肺炎落地獄
躝啦垃圾
咪撚影衰香港玩家
追下舊post啦垃圾
連登盃第二屆第一名
零課都挑機贏晒全部人+日日屌自閉
冇課就要玩自閉?屌你老母死撚咗去吧啦垃圾
我自己冇課都唔洗玩自閉 有錢冇錢根本唔係籍口
水機表示勁左咁耐都未nerf過 因為冇人用
btw 金宮都唔叫自閉咁亞馬遜更加唔係啦 人地起碼多幾個step
玩自閉真係唔知咩心態 基本上係可以黑左對面個場同d卡 次次做同一套等人打 你鍾意悶咪去打電腦 唔好上天梯要其他人同你悶埋一份
咁我唔玩囉
嘩 無上黎一排 多左咁多自閉狗 重要咁大聲
黑炸彈真UR 刷左幾千萬都係得一張
其實玩pvp都係想同人交流姐,如果你玩一副零互動嘅deck又有咩意思呢,成場duel都只係睇對面解場
玩自閉會唔會驚月光而橫出?會唔會驚地獄凱撒招技已唔打心口?會唔會驚踩坑而攞細怪試?會唔會驚自己失誤而輸?定只係自己玩自己嘅combo,將成場勝負交比對面決定呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞