[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
問過白骨技未?
一句講曬同自閉狗溝通=同藍絲講道理,同支那人講自由一樣佢地唔會明,只會繼續挑起人地把火 依家大家記底自閉狗個名,同number 見到佢地留言就單佢地機
獨家!遊戲角色取名「武漢肺炎」…全地圖中國人竟追著他打
https://lih.kg/1962907

好名
睇唔明日文
意思係咪實卡可以同全世界人打deck?
幾時有課金增值優惠
單純係啲裝置介紹

用camera俯視自己個field,個接駁翻落電腦/平板(show對手個field),同人網上duel
等級提升不知火真係超勁,起手出10星,有效果抗性,有一兩張陷阱既話真係無敵
全套有藍牙會好d

一部an機/macbook就可以出街打決鬥
角色經驗有兩倍
我爭卡莉未升滿 其他升滿哂
希望下個月有新角
波馬唔知係咪下個月出
之前datamine leak過藍神 可能出藍神先
唔係1.5咩,點樣可以有2倍
有波馬data?
睇錯,以為係2倍

我屌曬你地老母阿,科怪 自閉狗。依啲叫技術,玩法/戰術?你老母一生你出嚟,個控制社交行為嘅腦部區域壞撚咗阿?搞到你地咁樣,使唔使我介紹你入去特殊學校同庇護工場。同埋你老母叫緊你地快啲落去奈何橋陪佢飲湯,早死早著早輪迴,好行唔送
turn turn變都on9應該要限次數
順便限埋1熔岩 同限2科怪 今日瘋狂遇到啲生滋狗玩自閉 科怪 每5場就有一隻
科怪都未去到要即死 始終睇起手 同埋佢後攻好多野斷到佢

但岩魔真係講撚左好耐都無搞佢 屌 你解場要用既限一咪得 4000血俾人入三 fuck lun 左
你試下你後攻黑魔導,即使畀你有手上有2張陷坑
對面先手科怪舖完,手上仲有2張卡,都已經係直接畀人判死刑 可以等死

唯一變數只有JOJO嘅波紋同啲非指定坑
我都好明但有太多野值得搞左先e.g 月光隻公廁
月光 我就好撚憎果隻紅狐 配埋公廁穩定堆墓
其實一次決鬥只可以用一次都好合理
熔岩因為召喚獸系列同不知火
呢到有冇大佬玩白龍?
自己砌左副 但發覺好卡手
打算踢曬調和寶牌同少女
應該落混源龍+宇宙智者
定落多幾張陷?

都幾常fuck draw下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞