[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (94) 群deck薈萃【五大訴求缺一不可】

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你地覺得白龍有冇t1
本身個帳有 調和寶牌*2 太古白石*2
要砌一副齊嘅會唔會好貴?
係咪得小弟玩聖騎士?
不知火有幾無恥
眼見真係好少人玩
好多不知火...但如果多一張限2真係唔駛玩, 唔知點限
一卡同步召喚,又有回殺,係幾好玩

不過最無恥都係月光,減到對手零攻然後連擊
月光同黑羽一樣,先手弱一半又無抗性,算係咁
唔洗限 現階段睇亦都冇需要限 本身不知火有強度 而家係招技同陷阱卡令不知火再勁d咁解

上個月用呢副上王,但打kc杯卡係18,19
唔落多張火召?
魔導招來會唔會好啲?
抽唔到
命抽有時抽電流集中黎otk
終於上到MAX 啦
最後五場無打到黑魔導
屌你老味平時都廢撚事出聲
咁撚樣都唔係自閉你不如死撚咗去吧啦
2熔岩魔神反你老母擊呀?
防你老母臭閪
裹側石頭再送隻熔魔等對面打唔爆你燒血死叫戰術?
屌你老母臭閪咪撚po出黎啦
自己玩自閉自己摺埋對塊鏡自high啦冚家剷
有你呢啲香港人拎副落地獄deck上max真係影撚衰晒香港玩家
冇技術既垃圾仔先用自閉,可憐呀
唔通下下拎副主流
拎啲T1 T2 OTK牌黎打先叫勁?!
定係拎住啲過氣主流牌組出黎打
係最後一分鐘先上王上KC20先叫有技術?
屌你老母你拎個副唔係自閉我理撚得你咩冚家剷
你老味拎副落地獄自閉仲係度扮撚晒大條道理?
知唔撚知香港某youtuber玩家拎咩上max呀
拎召喚師溝魔女 有冇主流呀你老母
又唔見人地上唔到max?
仆你個街拎副自閉上max仲係度講到自己好撚有道理
你上唔上到王同max關人撚事咩
但屌你老母臭閪係度宣揚自閉就真係自摺搵自閉樂圈圍爐取暖啦
巴哈依家都屌埋自閉啦 自摺啦冚家街
屌你老母影撚衰香港玩家
我遇到呢啲自閉deck
如果明知會輸一定拖撚夠180秒再投降
你係咁撚鍾意浪費大家時間丫嘛
ok我依家就同你玩
你老味玩隻手機game都要自閉嘔心人為乜啫

張圖load唔到
補返張圖先
都白金啦仲要玩啲自閉deck曬大家時間

垃圾先玩自閉 唔洗用腦
明玩自閉又唔認,仲要咁大聲
屌你啦遊戲王就係連鎖各種combo+面對唔同情況以自己既卡組同手牌去解場。
你個自閉淨係識禁個掣開陷/出魔神去解怪,解唔到就狂擋傷害等抽卡,順便燒下對面,弱智都識玩。
我仲用緊古代遺跡同重裝同步 唔算主流喇啩 玩遊戲最緊要大家開心 玩到你咁仆街就唔好玩啦
duel links嗰規則真係益曬班自閉
一句講晒
自閉狗 科怪狗 全部死全家
+1等到180秒嘥鳩佢時間
屌你老母寧願輸畀主流都唔想益呢啲地底泥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞