不離不棄新特蘭 第二季 討論區

265 回覆
19 Like 3 Dislike
前幾年聯賽杯入過決賽既
仲要領先過 但最後俾鏝反cup
Maja單嘢係管理層on9,淨返1年約又想培育佢就應該暑假傾續,佢有表現先傾續個經理人真係理鳩你橫掂又有大會有興趣,慳咗筆轉會費轉做經紀費佢仲和味

本身隊波無入球穩定前鋒就一早諗定後備方案,成個冬季轉會窗俾完Maja經理人撚咗大部分時間又俾Wigan抬價,就算Stewart幾有passion都好佢唔熟球壇運作都好易做水魚,無借大錢加重球會負擔算係咁

其實Netflix可以拍吓球壇經理人,Raiola一個都夠多題材拍
隊波要marketing先俾你拍啫
經理人又唔駛 同埋咁多操作 點會俾你拍
唔通俾你影著佢點叫佢個客唔簽約咩
真係好on9
明知佢有潛力又唔一早續
Will Grigg又估唔到返英甲都踢唔掂
冇計啦,老闆第一次玩,要交下學費架啦,依家換埋教頭,仲要俾fans鬧,要求佢賣左黑貓,有火都變冇火
唔洗直接訪問,披露佢哋賺幾多同點賺錢都夠吸引,應該有唔同source做個節目
咪係囉,有潛力根本就唔會咁遲續,有份長約就算要賣都可以嗌高價,不過成個節目好多時間圍繞Stewart同Charlie,唔知處理轉會同續約嘅staff點搞,或者可能無呢啲職位
同埋係邊個提岀要簽will grigg
簽完翻來完全唔岩用
唔係fans睇完都覺得好感動 班球迷真係死忠
睇完都識到好多球會既運作
如果香港既足球都有咁hit就好
真 本身算係一流英甲射手 保證入20球嗰種
Jack Ross太保守
Stewart話Jack Ross想要,但訪問Jack又唔似想要,可能佢無轉會話事權,同埋Stewart一直強調Will Grigg入球率但無講踢法,如果係Jack想要無理由唔會改變隊波去遷就佢。利申無睇過新特蘭英甲點踢,可能已經遷就咗同埋Netflix剪接好撚勁
Will Grigg 勁就變第二個maja
踢整體 好過
Deadline day 有個電話係話Will 唔值1.xM
好似係Jack/Charlie 打?
老細打比Jack Ross問佢強唔強追好
應該係嗰時Jack Ross想簽兩件,一件正選一件後備,Will Grigg係目標但仲要簽多件唔應該all in落去
好明顯成單嘢就係個老細雖然叫做有過牛津聯嘅股份,但係就冇處理球員買賣經驗,死追一件結果最後仲要panic buy嘔突budget all in去一個球員
心聲😂😂😂
死追一件證明Stewart真係無經驗,只係想升班其實問英超英冠借人都得
借左利記件ejxxxx 不過冇乜用
本來仲想借mctom
可能黑貓有approach過都未定,問題係英甲真係唔係好多年青球員都想去
英冠都話比賽質素高D,英甲其實最多只有英超預備組水平
咁我山長水遠去踢英甲我不如留返係自己預備組踢波仲好...
第二季感覺到班主管理層都有心搞
但比賽結果真係太令球迷失望
洗兩次錢去溫布萊都輸
原來Will Grigg今屆聯賽踢20場入得1球
冬季窗想借佢落英乙佢唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞