不離不棄新特蘭 第二季 討論區

265 回覆
19 Like 3 Dislike
Netflix 4月1號上畫

有冇黑貓fans?

利伸:鐘意咗黑貓差唔多廿年
Kendra Sunderland fans
睇完第一季
3套 thanks
冇新片
冇諗過會開拍第二季
不過睇Preview都feel到唔係好事

有英超底果班走晒
和局怪圈
附加賽決賽臨完場俾查爾頓收皮

依隊閪波比屈dee燈到落谷底
今年如無意外英冠啦
新特蘭19-20英冠討論
https://lih.kg/1168803

都唔知要幾多年先可以好似狼隊錫菲聯咁爆返上英超

而加班波真係堅廢
燈到球員都轉埋會
今年咁嘅死款最多踢附加賽

我都希望升得返上去
其實嗰個紀錄片真係幾好睇, Sunderland 加油啦
https://youtu.be/2PHwivaCx1g

我仲記得Bradley lowery

因為我係fans,睇每一集情緒波幅都好大,有幾個scene係睇到喊

同埋都知咗好多作為球迷本身都未必知嘅球會運作同內幕

我希望5年內有機會再每星期喺屋企開住now睇直播
當年無啦啦收哂啲資源搞到成績直插

用堆借將黎護級
我之前訂咗一件Bradley Lowery嘅主場波衫

作為有細路嘅我見到一個年紀咁細嘅小朋友有呢cancer係會傷心到仆街

迪科爾,真心多謝佢同Bradley走埋人生最後一段路
第一集最好睇個位係Rodwell條撚屌
因為隊波冇晒錢
臨賣盤前講緊負債一億五千幾萬鎊
雖然椰子廢但佢咩都做唔到

賣盤果時前班主Elliott Short清晒條數,都算係咁啦...
Jack Rodwell
之後仲有兩條撚屌N'dong同迪保洛積治

三個大仆街
點解可以蝕到咁,之前仲有錢買垃圾,咩基亞卓尼利、洛特維爾,仲有班曼聯垃圾得布朗有用但狂傷
keep住貴買平賣
英超時期買完班人又融入唔到戰術體系
到搵到個有料教練(大sam),之後又俾英格蘭挖角仲要爆收回傭教咗兩場炒鳩埋

布朗奧沙做咗炸彈好耐,不過冇人用焗出

基亞卓尼利,波連尼其實唔差,不過意大利人踢英超真係好難立足。
屌 喊到仆街

最尾果季根本用青年軍好過用班撚樣啦,咩尼東、迪積乜春

成班都又廢又唔搏,下半季先用隻跑狗
我都係呀清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞