不離不棄新特蘭 第二季 討論區

265 回覆
19 Like 3 Dislike
Charlie睇落都幾demanding
跟佢應該會幾chur
成日擺款又chur下屬領功個d type
有集個主席比人質買Grigg個陣即刻出嚟擋
醒目仔嚟
點解Jack Rodwell 英冠無得上場?
最後一集睇到哭喼咗
lee 同oviedo 走埋
仲借埋麥基迪
連人工都比唔到
點翻身 好sad

請第1個名宿教練 廢到
其實搵Stockdale坐正會唔會係最好

講到話佢好有前途 啲球員又好鍾意佢
條撚屌 做過明日之星 又踢過大會
踢到落英冠護級 仲邊想踢
黑貓d人都屌爆佢 又高人工
基斯高文 話佢無心踢 無出佢
財政問題 就算青年軍 新仔踢起
都留唔住
好難搞
第一季頭幾集都講緊呢個問題
灰到
之前睇篇黑貓前教練 話佢傷
傷完 教練唔用佢
跟住同傳媒講無上陣機會
兩屆英甲冠軍 + 試過兩季喺英甲入廿幾球。正宗英甲球王嚟
第一季簽果幾個龍都廢到笑

特別係本身踢烏德勒支正選果個同Lee Camp
Maja單嘢其實又唔怪得晒佢
明知Maja份約就完又冇Plan B
人地就算想走上半季都幫你賣命
點估到你自己咁on9坐定粒六又唔scout定一班人先
英甲呢啲簽唔到咪搵啲英超英冠幼幼借黎用下囉
依家無野做第一季開始睇
果時得閒FM幫佢英冠上返英超
但係sunderland好撚廢
冇辦法 晤夾踢法
明顯係Panic Buy嘅後果
第一場絕殺查爾頓
最後決賽被人絕殺返
戲劇性到
Googled

Will there be another season of Sunderland ‘Til I Die?
Production company Fulwell73 confirmed to RadioTimes.com that there has been no filming in the 2019/20 season, signalling an end to consecutive seasons being aired on Netflix.
以為有得睇武肺絕殺新特蘭
rodwell免簽有得踢英超真係估唔到
球會d員工都好close
點解Honeyman都賣左去侯城?
同埋有得由英甲去法甲
就算唔講錢
都好吸引啦
(第三級別去第一級別)

仲有而家d後生英人好鐘意學Sancho咁出國
所以唔明點解d ceo講到Maja淨係為錢先走咁
我都想知
明明球會青訓仲要著埋10號做隊長
有冇球迷可以講下係球會賣佢定佢自己想走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞