不離不棄新特蘭 第二季 討論區

265 回覆
19 Like 3 Dislike
咁在球會角度嚟講緊係覺得你毛都未出齊就想要高人工
應該養唔起佢同卡達莫兩個啦
唔知佢係有心定冇意啦,第一季時有一集有一段係講Maja係新希望
比屈dee燈走左
同期都有講maja個fd
但唔記得咩名了
係咪Asoro
係, 啱啱睇完
真係同你踢第三級咩
呢D 好老闆黎,佢唔係齋屌唔做
都係人工問題
佢係繼Cattermole同Oviedo之後第三高人工果個
所以趁住佢仲有一年合約就賣走

球會要賣,球員自己唔反對要走
Jack Ross果時知道都係無奈接受
啱啱睇完第一集

又喊咗
所以點解人工貴過其他隊,其實好唔健康,上面有人話點解要追入場人數,無人睇波,邊個養班大帝?
最後一集唔敢睇哂
season2 果個?
幾靚
切入點好好所有嘢都係錢,錢同錢
呢條友傷多過踢,放走佢可能球會球員都係好事
反而唔明係英冠英甲踢得幾好既麥基迪唔知點解今季影都無埋
佢好似當年羅傑承幫南華場亞協四強 搞宣傳做話題啫
睇新特蘭球迷會fb page 話條友係搞事份子黎, 之前比人影到輸完波去快餐店食野, 跟住又比人爆佢一直欺凌緊年青球員
開頭1.5M留唔到maja, 之後比保頓撚狗撚咗3M
我有冇理解錯
新特蘭自從改由Phil Parkinson領軍後,成績持續不振,並且曾經連續9場不勝,可謂比起Jack Ross領軍時更差。
球迷們早於12月初時已經紛紛對Phil Parkinson的表現表達不滿,並要求球會盡早辭退Phil Parkinson。
但同時球隊一直有壞消息傳出,12月中便爆出"金拱門"事件,令球隊內部矛盾浮上水面,亦令陣中僅存的星級球員Aiden McGeady被逼要於即將來臨的冬季轉會窗離隊。
面對球隊每況愈下而球會領導層又袖手旁觀的情況下,球迷們的憤怒已經到達極點。因此有新特蘭球迷於上週五於社交媒體發動 #DonaldOut 行動,要求班主Stewart Donald離開球會,並得到數以萬計球迷支持該行動。而即使球隊於上場聯賽擊敗唐卡士打,球迷們的抗議行動仍然持續。
面對球迷們的抗議行動,班主Stewart Donald昨日(12月31日)表示願意盡快為球隊尋找新買家,離開球會。
看來球隊勢將經歷再一次易手及重組,到底新特蘭何時才能重上正軌呢?

原來個班主今年俾球迷屌點解會咁
點解查爾頓有盃捧
第一季尾講到佢明明好有雄心壯志搞好隊波
第二季好睇過第一季,起碼班主同CEO肯俾你拍低哂佢講咩,應該心諗升到班就留名青史
轉咗去Foundation of Light(同新特蘭有關係嘅慈善團體)度做Head of Marketing,銜頭升咗之餘仲唔使留喺球會度搭沉船
幾多錢都留唔到Maja
一早已知走硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞