不離不棄新特蘭 第二季 討論區

265 回覆
19 Like 3 Dislike
你老味唔係fans都睇到嬲啦
係fans咪嘔血
場場入一球就鳩縮
防守又閪
無左maja前面唔識入波
仲要昆左啲fans去wembley兩次
有個鏡頭見佢執包服
我覺得最撚戲劇性係上季第一場波就補時反cup絕殺查爾頓,最後一場波就調返轉
睇完 再起ceo底
條友兩個月前話會賣club
咁快就玩完
自己攞黎啦,兩次比你領先都比人反杯,有乜好講
今季過咗荷甲
英甲去法甲 好難令到球員唔想去
點解會咁戇鳩買個3m前鋒 睇落好撚廢
北愛神鋒
一早講咗有第二季
Wiki都有講
遲咗出
本來話一月出
我係fans都嘔血啦
落倫敦兩次 兩次都係臨尾香
仲要套片都講緊sunderland係working class
來回火車落去london閒閒地都幾百一千港紙
對佢地都一定負擔
Maja 25到
俾球迷唱Will Grigg on fire your defense is terrified
2016歐國盃其中一個經典球員
就係因為首歌
有無話有第三季?
今季法甲有試過帽子戲法
睇新聞,Maja去法甲拎~£57K
新特蘭點比到呢個價
怪佢地點解唔再上季一出佢果陣就簽定長約啦
https://www.express.co.uk/sport/football/1263869/josh-maja-salary-wage-bordeaux-sunderland-til-i-die-season-2-netflix

It’s cost us by not having it organised correctly," said Donald.

“You can argue I should have started that (negotiation) in August instead of end of September but to be fair, when I came to the club, Josh Maja wasn’t particularly well known.
走左Grabban之後Maja已經上左位喎
其實個個Charlie 都on9啦
屎忽痕又要破英甲入場紀錄
中場個陣Chur 人比數都係想半場個下announce 攞彩姐
岩岩check下
原來Mcgeady今季季中借咗去查爾頓
如果有第三季都想睇下啲球迷反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞