新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike
睇左一半上個post, 好想出下文話下人
但係又驚佢地接受唔到,平時用啲說教語氣話同事搞到唔係好受歡迎

講啦
最緊要肯講

話下我?
我太眼訓,訓先,聽日考試加返工
睇左一半上個post, 好想出下文話下人
但係又驚佢地接受唔到,平時用啲說教語氣話同事搞到唔係好受歡迎

係咪覺得我係癲

唔夠我癲

一齊 你好正

你兩個還好啦,仲識講笑
不過都想話下,比啲時間我
呢個廣告真係好似同結衣拍緊拖
最終幻想

結衣:喂!親愛的,你想食得D咩呀?好似全部都好好食咁!

結衣:我記得你話過你唔鍾意食羊肉!

結衣:哇!我開動啦!

結衣:好滿足呀!

偷望結衣被發現

結衣:如果日日都好似今日咁就好

結衣:點解你今日好似都唔講野咁既!
我係咪癡左線??

呢張

如果佢唔做我老婆就真係晒曬啦

加油啊 一定要娶老婆 祝福你

呢個廣告真係好似同結衣拍緊拖
最終幻想

結衣:喂!親愛的,你想食得D咩呀?好似全部都好好食咁!

結衣:我記得你話過你唔鍾意食羊肉!

結衣:哇!我開動啦!

結衣:好滿足呀!

偷望結衣被發現

結衣:如果日日都好似今日咁就好

結衣:點解你今日好似都唔講野咁既!
我係咪癡左線??

呢張

如果佢唔做我老婆就真係晒曬啦

又真係癲得幾正
To 垃圾絲 今日子巴

加多張

聽日present啊 飲酒

present啫
結衣與你同在
一定得嘅
To 垃圾絲 今日子巴

加多張

present啫
結衣與你同在
一定得嘅

其實我冇事嘅
垃圾絲 如果你想搵人傾計既我可以陪下你
或者你話你自己發洩就無事既 無人阻止你
唔好收埋自己 等我地知道你諗緊乜 你想做乜都會支持你
呢度唔係你果個令你唔開心既屋企 大家上黎都係想搵人傾下計 講下結衣咁

大家都係互相扶持緊 邊個唔開心都好 有野想講 一定會有人聽

To 垃圾絲 今日子巴

加多張

present啫
結衣與你同在
一定得嘅

其實我冇事嘅

咁就得啦
俾啲自信自己
我老婆當年都自己一個去東京
自己一個去選拔
怕咩?
呢度唔係你果個令你唔開心既屋企 大家上黎都係想搵人傾下計 講下結衣咁

掂哂啦
To 垃圾絲 今日子巴

加多張

present啫
結衣與你同在
一定得嘅

其實我冇事嘅

咁就得啦
俾啲自信自己
自己一個去選拔
怕咩?

癲完要正常喇 現實世界唔容許我咁樣做 唔得都要得啦

掂哂啦

To 垃圾絲 今日子巴

加多張

present啫
結衣與你同在
一定得嘅

其實我冇事嘅

咁就得啦
俾啲自信自己
自己一個去選拔
怕咩?

咁我就放心潛水去煲劇啦

掂哂啦

呢度個個都會支持你架

present加油

大家會陪你捱落去

都係果句
You will never be alone

掂哂啦

呢度個個都會支持你架

present加油

大家會陪你捱落去

都係果句
You will never be alone

咁先係架嘛
To 垃圾絲 今日子巴

加多張

present啫
結衣與你同在
一定得嘅

其實我冇事嘅

咁就得啦
俾啲自信自己
自己一個去選拔
怕咩?

咁我就放心潛水去煲劇啦

gogogo 多謝你
天色繼續沉 誰人在夜深 侵侵侵

THIS

This
侵呢啲偽毒聽日返工冇嘢做就會上水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞