新垣結衣(126)自己該走向何處 這樣的問題只要邁出步伐便會知道答案

1001 回覆
77 Like 1 Dislike
不能夠期望每個人心中都只有結衣一個偶像
人地點做人地嘅事 不要太介懷

佢話咩等氣氛緩和先入嚟討論

都係我衰,係到放負 潛陣先

應該唔關你事

有冇人覺得我好垃圾 少少嘢都忍唔到 發晒癲 撞壞腦咁 唔怕講 放負is allowed

每人都會有依啲時候嘅
有無諗過做uniqlo?
好似都好pay

uniqlo聽聞都好辛苦 日本企業都嚴喎

做餐廳侍應囉

有冇人覺得我好垃圾 少少嘢都忍唔到 發晒癲 撞壞腦咁 唔怕講 放負is allowed

每人都會有依啲時候嘅
好似都好pay

係咩
可能一間間
我d fd做得都幾開心
好似幾hea下

科大巴都唔好走啊 要上水架
閒人巴 有結衣同我地陪你啊

結衣真係醫情傷最佳良藥黎

閒人巴係咪失戀

閒人巴 貼多d圖啦

閒人巴,雖然我個人都負負地,但你我會支持你架

閒人巴係咪失戀

閒人巴 貼多d圖啦

閒人巴,雖然我個人都負負地,但係我會支持你架
閒人巴同今日子巴都加油
我唔mon啦
聽朝返早
我身邊發生緊嘅事冇一件係順利嘅,連呢個post都係,四分五,我同厄介冇乜分別
我身邊發生緊嘅事冇一件係順利嘅,連呢個post都係,四分五烈,我同厄介冇乜分別

我身邊發生緊嘅事冇一件係順利嘅,連呢個post都係,四分五烈,我同厄介冇乜分別

邊度有裂

邊度有裂

groupmate

邊度有裂

裂咗

死守結衣

每人都會有依啲時候嘅
好似都好pay

係咩
可能一間間
我d fd做得都幾開心
好似幾hea下

我有個fd做卡啦ok, 人工好似都唔錯,正常應該唔多野做,但因為佢on9老實人比人恰所以做到好攰,其他人好hea

每人都會有依啲時候嘅
好似都好pay

做唔做韓狗SPAO

邊度有裂

邊度有裂 我地仲喺度互相扶持
感覺就好似有個屋企人背叛左你,離家出走咁。

有咩唔怕講 真心呢度一定有人明你 你講咩asso嗰啲我都一定明

科大巴都唔好走啊 要上水架

潛水都係講吓姐,永遠心繫結衣

閒人巴 有結衣同我地陪你啊

結衣真係醫情傷最佳良藥黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞